Mul oli väga pikalt olnud väga regulaarne tsükkel, päeva täpsusega oli võimalik öelda, millal menstruatsioon algab. Veebruaris hakkasin võtma Formula Vitale Woman+ Conception vitamiine, mis nende kodulehel oleva kirjelduse järgi peaksid olema soovitatavad juba 3-6 enne lapse planeerimist. Võtsin vitamiine maksimaalselt nädala (lõpetasin, sest hakkasid vastu), aga juba sel kuul jäid päevad hiljaks. Nüüd mais võtsin samu vitamiine natuke kauem ja päevad on rekordiliselt hiljaks jäänud. Rase pole. Mu küsimus on, kas see on normaalne ja sellised vitamiinid mõjutavadki nii?
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › Viljakust toetavate vitamiinide mõju tsüklile?
Teema: Viljakust toetavate vitamiinide mõju tsüklile?

Sul on raseduse ootuse stress ja see mõjutab tsüklit

Minul on just vastupidine kogemus. Conceive Plus Fertility Support vitamiinid teevad mul tsükli paar päeva lühemaks ja ovulatsioon toimub varem. Tean seda sellepärast kindlalt väita, et kui vahepeal ära jätsin, siis taastus mõne kuuga endine tsükli pikkus.

Mul oli väga pikalt olnud väga regulaarne tsükkel, päeva täpsusega oli võimalik öelda, millal menstruatsioon algab. Veebruaris hakkasin võtma Formula Vitale Woman+ Conception vitamiine, mis nende kodulehel oleva kirjelduse järgi peaksid olema soovitatavad juba 3-6 enne lapse planeerimist. Võtsin vitamiine maksimaalselt nädala (lõpetasin, sest hakkasid vastu), aga juba sel kuul jäid päevad hiljaks. Nüüd mais võtsin samu vitamiine natuke kauem ja päevad on rekordiliselt hiljaks jäänud. Rase pole. Mu küsimus on, kas see on normaalne ja sellised vitamiinid mõjutavadki nii?
Minul tegid need vitamiidi tsükkli 2 nädalat pikemaks, jätsin pooleli. Nüüd kasutan Myo-inositoli, mis tegi tsükkli regulaarseks 28 päeva ja ov toimub 14-15 tsükkli päeval . Varem oli tsükkel kuskil 32-36 päeva.

Mina hakkasin Eleviti võtma planeerimise alguses ja mees võttis lihtsalt foolhappe tablette. Elevit´ga jätkasin ka peale seda, kui triibud käes. Tsüklihäireid ei põhjustanud. Sama oli ka esimese lapsega. Kõik toimis ideaalselt. Rasestumine oli ka kokkuvõttes kerge.

Võtsin ka neid vitamiine ja tsükkel venis pikemaks, pluss meeletu kõhuvaluga algasid päevad, lõpetasin tarvitamise.🙂 Lapse saamise osas neist kasu polnud.Nüüd püüan vitamiinirikkaid toite süüa.

Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › Viljakust toetavate vitamiinide mõju tsüklile?