See 3000 hajub 3 kontserdikoha vahel ju kenasti ära, sel aastal ei hakatagi üldse müüma eraldi pileteid lihtsalt alale sissepääsuks, kohale lähevadki üksnes see muusikast huvituv osa, kel juba passid olemas, ehk siis folgile saavadki need 2900+ külastajat, kel praeguseks passid ostetud. Lisapileteid ei müüda. Mingeid masse seal pole, kui võtta, et tavaliselt on folgil olnud päevas kümneid tuhandeid külalisi, siis 3000 tähendab ikka väga hõredat olemist. Kindlasti ei tule ka niisuguses mahus toitlustustänavat ja muidu ninapidi koos jõmisemist soodustavaid kohti, need ei tasuks end 3000 külalisega äragi ju.
Mina olen Viljandi folgi püsikülastaja (alates 16-aastaseks saamisest ehk siis 20 aastat, enamasti passiga, ükski aasta pole täiesti vahele jäänud) ja mina just mõtlen, et ma ei lükka folgipiletit järgmisesse aastasse, et folki omalt poolt raskel ajal toetada. See on ikka uskumatult äge ja vinge ettevõtmine tegelikult. Ma mõistan küll, et sellise suurüritusega pannakse kohalike närvid proovile ka, aga samas toob see linnale ikka väga palju kasu ka.
Sa ei ole vist folgil käinud, kõik need 3000 liiguvad edasi-tagasi ainult ühte kitsast teed pidi ja kontserdipaik tehakse ju ainult üks. Sa tõesti arvad naiivselt, et iga 1000 saab eraldi lava?
Viljandist saab uus Saaremaa, selle peale võib kindel olla.
Sa ise pole asjaga kursis.
Öeldi juba välja, et tehakse 3 eraldi kontserdipaika (kunagi polegi olnud ainult 1 kontserdipaik folgil, vähemalt 3-5 põhipaika), ja kui tavaliselt liigub mööda paari teed kümneid tuhandeid inimesi (mitte 1 teed pidi, nagu väitsid, sest kontserdile saab nii Aida eest läbi jalutades, üle Kondase keskuse juurde viiva silla kui ka üle lossimägede rippsilla ning neid kõiki teid ka kasutatakse), siis 3000 on ikka oluliselt, oluliselt vähem.
Aga olen nõus, et see vaidlus on mõttetu. Kui olud muutuvad, nakatumine taas tõusuteele läheb, olukord juulis ebakindel tundub, siis loomulikult sinna nui neljaks ei lähe. Aga praeguse statistika valguses jällegi ei tundu sellistel tingimustel korraldatav tavapärasest tunduvalt väiksemas mahus vabaõhuüritus eriti ohtlik tõepoolest.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 17.05 18:49; 18.05 15:53; 18.05 16:09; 18.05 17:47; 23.05 10:26;