Esileht Ajaviite- ja muud jutud Viskab küll kopa ette

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 114 )

Teema: Viskab küll kopa ette

Postitas:
Kägu

See unfollow paneb küll muigama. Nagu lasteaias.

Eksole! Õnneks te ise, oma pidudega, käitute nagu ühed arukad ja vastutustundlikud täiskasvanud kunagi.

+18
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kui ise oled ülikorralik, kannad maski, istud enamus ajast kodus, väldid kontakte, ei kohtu lähedastega… Ja siis postitavad tuttavad instagrami pilte, kuidas nad Harjumaal eri leibkondadest sõpradega (ligi 20 inimesega) jõuluistumisi korraldavad.

“Elu ei saa ju seisma jääda!”

Tead, minge puu taha.

Unfollow, kovidioodid, unfollow.

Minu jaoks on kovidioodid need kes hirmunult oma urgudesse tómbuvad ja õues maske kannavad ning asjata paanikat külvavad. Elage ja tundke elust rõõmu.

Me tunnekski rõõmu kui sinusugused sitakotid seda ära ei rikuks.

+14
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kui ise oled ülikorralik, kannad maski, istud enamus ajast kodus, väldid kontakte, ei kohtu lähedastega… Ja siis postitavad tuttavad instagrami pilte, kuidas nad Harjumaal eri leibkondadest sõpradega (ligi 20 inimesega) jõuluistumisi korraldavad.

Tead, minge puu taha.

Minu jaoks on kovidioodid need kes hirmunult oma urgudesse tómbuvad ja õues maske kannavad ning asjata paanikat külvavad. Elage ja tundke elust rõõmu.

Ahah 🙂

+2
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Elan rahus enda elu. Käin sõpradega õhtusöögil ja kontserdil. Partneriga spas ja teatris. Ise kosmeetikus ja juuksuris. Igapäevaselt poes ja väljas söömas, Jõuludel oleme koos minu ja elukaalsase perega, lisaks mõned meie vallalised ja üksi elavad sõbrad. Aastavahetust peame 16 inimesega Pärnus spas. Sina ela enda elu nii nagu tahad ja meie elame enda elu nii, nagu meie tehame. Kumbki variant ei ole täna keelatud ega kriminaalne. Häid pühi Sulle!

Ühinen!

+4
-21
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loen seda teemat ja mõtlen, et see inimloom on ikka väga nahaalseks läinud. Paljuneb arutult ja käitub arutult. Minu nägemuses sellised haigused nagu koroona ongi selleks, et püüda rahvaarvu ohjes hoida. On ennegi haiguseid olnud ja kuni praeguseni on igal sajandil olnud ka sõda või mitu, aga nüüdseks on meditsiin arenenud, inimesed ei sure nii kergelt ja elu on parem kui iial enne. Mured ja äng ununeb kiiresti ning asendub ülbuse ja suure egoga. Igaüks peab ennast kõige targemaks. Maailma riike juhivad juba hullud äärmuslased. Eks seepärast loodus peabki pakkuma midagi “kangemat” ja teemas rapsivad isikud “teen, mis tahan”, on läinud selgelt looduse õnge ja tõmbavad endaga ka arukamad kaasa.

Kevadel oli hästi näha, kui hädavajalik on elu maal (mõtlen maal kui linnalise elukeskkonna vastandit), aga kui võimalus tekkis, läksid enamus kiirelt mugava elu peale tagasi (“pidu” läks edasi). See oli lühike ja kiire läbilõige elust.

Jah, ka mina valiks pigem õudse lõpu kui lõputa õuduse ja tõesti, elu tahab elamist, aga minu jaoks on mure koht see, et inimene ühiskonnana ei õpi hädadest ja tegelikult sõltume me üksteisest ning paraku otsustab tulemuse meist halvima valikud. Prooviks siis nii, et see meist halvim oleks enam vähem mõistliku mõtlemisega isik.

+16
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need kes kardavad haigeks jääda – lihtne – istuge kodus, tellige kõik teenused koju ja olete kaitstud. Need kes ei karda nii paaniliselt võivad siis rahulikult oma elu edasi elada ilma et keegi kogu aeg kaagutaks kuidas me tahame meelega kõiki inimesi maha tappa.

+7
-18
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Vanad peavadki surema, see on looduse poolt ette nähtud. Surm on elu osa.

Kui statistikat vaatad, siis on päris mitmed elust lahkunud olnud ka 50-60ndates. Ilmselt su vanemate vanused? Aga noh, “vanad” peavadki surema, eks? Yolo.

Tänase 44a kohta juba räägitakse, et nagunii olid kaasuvad haigused. Umbes, et siis ongi normaalne.

Need “elu ei saa elamata jätta” inimesed jõuavad jah alati sinna välja, et koroona tõttu lahkunud inimene ise oli süüdi, sest ta oli ju a) vana, b) ok, noor, aga tal oli diabeet, c) ok, noor, aga tal oli kõrge vererõhk jne jne. Vabandust, aga kelle elu siis üldse on väärt? Mis meid üldse loomadest eristab, kui lähtutakse ainult “tugevam jääb ellu” loogikast? Eeskätt oma egotsentrilistest täiesti edasi lükatavate vajaduste rahuldamisest lähtuvalt.

Nagu ka mu tuttav epilepsiahaige (27-aastane) ütles, et kõik, kes kommenteerivad noore inimese koroonasurma, et “ju tal olid siis ka kaasuvad haigused”, tulgu otse tema juurde ja öelgu talle näkku, et ta pole elu väärt, sest pole terve kui purikas. Loomulikult tuleb tal eriti ennast hoida ja seda ta ka teeb, aga on ka loogiline, et mida rohkem koroona levib, seda suurema tõenäosusega jõuab haigus ka kergemini haavatavamateni (hooldekodude näide). Lisaks ei saa me keegi olla kindlad, mis varjatud lisahäda meil on, Eestis on palju diabeeti ja veresoonkonnahaigusi, paljud ei pruugi oma kergemast haigusvormist teadlikudki olla.

+23
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need kes kardavad haigeks jääda – lihtne – istuge kodus, tellige kõik teenused koju ja olete kaitstud. Need kes ei karda nii paaniliselt võivad siis rahulikult oma elu edasi elada ilma et keegi kogu aeg kaagutaks kuidas me tahame meelega kõiki inimesi maha tappa.

Me olemegi seda teinud ja kui kõik teised oleks seda nii teinud, siis oleks see jama praeguseks ikka hulga leebem. Teie teete seda praegu.

+13
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tead, minge puu taha.

Paha lugu tõesti 🙂 Õnneks ei ole kellegil õigust minu käikusid ja tegemisi piirata. Kõik on seaduslik ja pole kellegi asi kobiseda.

+5
-19
Please wait...

Postitas:
Kägu

Me olemegi seda teinud ja kui kõik teised oleks seda nii teinud, siis oleks see jama praeguseks ikka hulga leebem. Teie teete seda praegu.

Juba varsti aasta oleme käitunud seadusekuulekalt – maskid, vahe, deso. Ikka ei ole midagi paremuse poole läinud, hullemaks ainult. Järelikult need abinõud ei toimi. Sama ju välismaal (Itaalia jne.) pandi ju lausa koju lukku, ikka ei midagi. Kaua sa soovitad nii jätkata ? Veel aasta ? 2 ? Lõpmatuseni ?

Ma ei ole küll Rootsi kevadise käitumise suur pooldaja aga hetkel on nende haigestumuse ja suremuse määr ikkagi väiksem kui enamus Euroopa riikides (v.a. muud Skandinaaviamaad) – järelikult ei ole mingit vahet kas kannad maski või mitte. Ma kannan maski aga natuke ebakindlaks teen meie peaministri ettekirjutus, et nägu peab olema kaoetud kasvõi siidsalliga, no rumalgi saab aru, et sall ei aitaks niikuinii ja nii tekibki ka minus kahtlus kas mask ikka aitab või on see näiline meede.

+7
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Juba varsti aasta oleme käitunud seadusekuulekalt – maskid, vahe, deso. Ikka ei ole midagi paremuse poole läinud, hullemaks ainult. Järelikult need abinõud ei toimi. Sama ju välismaal (Itaalia jne.) pandi ju lausa koju lukku, ikka ei midagi. Kaua sa soovitad nii jätkata ? Veel aasta ? 2 ? Lõpmatuseni ?

Ma ei ole küll Rootsi kevadise käitumise suur pooldaja aga hetkel on nende haigestumuse ja suremuse määr ikkagi väiksem kui enamus Euroopa riikides (v.a. muud Skandinaaviamaad) – järelikult ei ole mingit vahet kas kannad maski või mitte. Ma kannan maski aga natuke ebakindlaks teen meie peaministri ettekirjutus, et nägu peab olema kaoetud kasvõi siidsalliga, no rumalgi saab aru, et sall ei aitaks niikuinii ja nii tekibki ka minus kahtlus kas mask ikka aitab või on see näiline meede.

Sellest ei piisa, et sina oled hoolas olnud. Kas sa tõesti ei näe, et enamus inimesi ei järgi tegelikult neid nõudeid. Maske kantakse valesti, lohakalt jne. Distantsi hoidmist pole ma veel üleüldse kusagil näinud.  Kohtutakse sõpradega ja peetakse pidusid. Egas enamus inimesi ei olegi nakatunud poes või bussis maske kandes, vaid töö juures, sõbraga pidutsedes või läbi pereliikme või läbi koolilapse, kellega ei suhelda läbi maski.

+12
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sina, kes sa mõtled ainult sellele, et sa oled noor, et sul peab olema lõbus, kas sul ei ole vanemaid või vanavanemaid, keda sa peale suuri üritusi külastad ja koroona neile viid. Kui su 60a isa või 80a vanaema sureb sinu toodud koroonasse, kas sa siis ütled ka, et ahh, vanad peavadki eest ära surema.

Minu emal on vähk, minu isal on kopsud haiged, nad on alles 60 aastased, koroona oleks neile fataalne. Nad on mu laste lemmikvanavanemad, vanaema hoiab ja poputab, vanaisal on veel tuhandeid jutte, mida mu ajaloohuvilisele 9a pojale rääkida. Nad tahavad ka süüa, nad peavad ka käima poes, võibolla käivad nad samas poes kust sinagi peale järjekordset olengut keha turgutamiseks aineid varud. Sa nakatad neid ja minu ema, kellel on veel heal juhul aasta-paar elada, sureb nädala möödudes, minu isa, kellel oleks veel kakskümmend aastat ees, sureb kahe nädala pärast. Need surmad jäävad sinu hingele kulla “elu ei saa seisma jääda, pidutsen palju jaksan, mask on vastik, vanad peavadki surema”.

Mul on 80a vanaema, maailma parim vanaema, istub päevad läbi kodus, sest keegi tema kolmest lapsest, kümnest lapselapsest ja neljateistkümnest lapselapselapsest ei arva, et ta on nii vana, et peaks ära surema, kõik tahavad, et teda jätkuks veel paljudeks aastateks, aga nende tobude tõttu, kes maski kanda ei taha, pidutsevad kambaga ja sheerivad viirust, nende tõttu peab ta veel oikui kaua üksinda kodus istuma ja lastele läbi akna ainult lehvitama.

Elu on näidanud, et sellised mina ja maailm tüübid saavad üsna pea ise omal nahal kogeda kui rumalad ja väiklased nad olid.

+16
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sina, kes sa mõtled ainult sellele, et sa oled noor, et sul peab olema lõbus, kas sul ei ole vanemaid või vanavanemaid, keda sa peale suuri üritusi külastad ja koroona neile viid. Kui su 60a isa või 80a vanaema sureb sinu toodud koroonasse, kas sa siis ütled ka, et ahh, vanad peavadki eest ära surema.

Minu emal on vähk, minu isal on kopsud haiged, nad on alles 60 aastased, koroona oleks neile fataalne. Nad on mu laste lemmikvanavanemad, vanaema hoiab ja poputab, vanaisal on veel tuhandeid jutte, mida mu ajaloohuvilisele 9a pojale rääkida. Nad tahavad ka süüa, nad peavad ka käima poes, võibolla käivad nad samas poes kust sinagi peale järjekordset olengut keha turgutamiseks aineid varud. Sa nakatad neid ja minu ema, kellel on veel heal juhul aasta-paar elada, sureb nädala möödudes, minu isa, kellel oleks veel kakskümmend aastat ees, sureb kahe nädala pärast. Need surmad jäävad sinu hingele kulla “elu ei saa seisma jääda, pidutsen palju jaksan, mask on vastik, vanad peavadki surema”.

Mul on 80a vanaema, maailma parim vanaema, istub päevad läbi kodus, sest keegi tema kolmest lapsest, kümnest lapselapsest ja neljateistkümnest lapselapsest ei arva, et ta on nii vana, et peaks ära surema, kõik tahavad, et teda jätkuks veel paljudeks aastateks, aga nende tobude tõttu, kes maski kanda ei taha, pidutsevad kambaga ja sheerivad viirust, nende tõttu peab ta veel oikui kaua üksinda kodus istuma ja lastele läbi akna ainult lehvitama.

Elu on näidanud, et sellised mina ja maailm tüübid saavad üsna pea ise omal nahal kogeda kui rumalad ja väiklased nad olid.

Ma soovin su perele tugevat tervist ja palju ühiseid ilusaid hetki! 🙂

Ma ise olen ka kõige enam mures oma 87a vanaema pärast ja igasugused mõtteavaldused teemal “vanad peadki surema” panevad reaalselt südame valutama. Ma tõesti loodan, et selliseid enesekeskseid inimesi oleks vähem kui hetkel tundub

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris õudne on näha kuidas Nõmme turul massiliselt eiratakse reegleid ja FB Nõmmekate grupis jääb mõnel õigust ülegi, et see on normaalne. Kahju, et inimestel on nii vähe intelligentsust, et aru saada, et sajad arstid ja tuhanded õed võitlevad sadade elude ees ja see on ränkraske töö.  Nad võitlevad kogu rahva eest ja valus on lugeda, kui enesekeskseid nartsiste meie hulgas elab, kes muust ei räägigi “mina, mina, mina”.

+17
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eksole! Õnneks te ise, oma pidudega, käitute nagu ühed arukad ja vastutustundlikud täiskasvanud kunagi.

Mina kohtun ainult oma pereliikmetega (need kaheksa siis, kelle tõttu siin kriitikat sain) ja tõepoolest ei tunne ennast süüdi. Paar muud pereliiget pluss meie kodust välja kolinud lapsed näiteks, kes ülikoolis distantsõppel. Kuidas see meid küll vastutustundetuks teeb?

Siinne viharahe teisitimõtlejate suhtes hakkab juba igasuguseid piire ületama. Selle pimeda viha ja “kovidiootidele” surma soovimisega teete ainult endale halba.

+3
-10
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul on 80a vanaema, maailma parim vanaema, istub päevad läbi kodus, sest keegi tema kolmest lapsest, kümnest lapselapsest ja neljateistkümnest lapselapsest ei arva, et ta on nii vana, et peaks ära surema, kõik tahavad, et teda jätkuks veel paljudeks aastateks, aga nende tobude tõttu, kes maski kanda ei taha, pidutsevad kambaga ja sheerivad viirust, nende tõttu peab ta veel oikui kaua üksinda kodus istuma ja lastele läbi akna ainult lehvitama.

Aitäh Sulle selle eest, mis kirjutasid. Kummalisel kombel pakub see lohutust, inimlikkus ja ka teiste peale mõtlemine on veel olemas.

Ma ei tea kuidas küll kutsuda inimesi mõistusele. Praegu on minu töö haiglas lihtsalt jubedus. Raskes seisus inimesi on muidugi alati olnud, ka vähki on olnud, grippi ja kõike muud.. aga veel varem ei ole ma näinud nii raskes seisundis patsiente nii suurel hulgal peale tulemas. Kurb, kui nii paljud ininesed eiravad seda haigust ja ei hooli levitamisest.

+13
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh kovidioodid!

Mina teen selliste pärast sel kuul 230 töötundi (norm on 158), sest ma pean asendama haigestunud kolleege (ärge tulge rääkima, et “ei PEA ju”, keegi peab olemas olema ja mina ei ole veel surnud). Sisuliselt iga päev kohtun reaalsete COVID-positiivsete inimestega. Tööl kannan kogu aeg respiraatorit (mitte maski!). Suurem füüsiline koormus (treppidest käimine, isegi pikalt rääkimine) tekitab respiraatoriga hingelduse ja õhupuudustunde, sest mina olen COVID-19 läbi põdenud. Aga noh, nad seal haiglas teevad ju ainult näitemängu…

Aga ära tee. Keegi peale sinu ülemuse ei vaja seda “teenet”. Tee oma normtunnid ära ja ela oma õnnetut elu edasi.

Sina vajad, kui oma senist elustiili jätkad.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõikidel on enda tuba. Enamikel kahene ja üksikutel ühene. Jõululaud on ühine restos ja päeval oleme koos spas, käime linnas kontserdil ja põgenemistoas, hiljem lõunasöögil. Oleme kaks päeva. 24.12-26.12. Mida Sa täpselt korraldamise all silmas pead? Kõik need asjad on tõesti juba korraldatud, bronnitud ja makstud. Ilma igasuguste probleemideta. Mida Sa täpselt selle korraldamise all silmas pead?

See pole ju aastavahetus. Teiseks visatakse teid kell 22.00 igalt poolt välja. Vahitegi omaette oma numbritubades. Äge pidu küll.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perekooli sotsiaalärevikud- introverdid sooviks muidugi niimoodi lõpmatuseni jätkata. Nende ideaalne maailm- kodukontor, sünnipäevad jm. peod jäävad ära, suhelda ei tohi, lapsed ja mees kodus kinni, toit tuuakse kotiga ukse taha, nõmedat ämma nägema ei pea. Reisimist ja sportimist vihatakse nagunii ja peetakse tühisuse tipuks, nüüd saab süümepiinadeta pleedi sees istuda, süüa ja raamatut lugeda.

+3
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olem aru saanud, et igale poole võib minna, aga mask tuleb ette panna. Ma käin ka maskiga – pole ükski pisik külge hakanud. Kandke maski, siis on kõik hästi.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siinne viharahe teisitimõtlejate suhtes hakkab juba igasuguseid piire ületama. Selle pimeda viha ja “kovidiootidele” surma soovimisega teete ainult endale halba.

Praegused ekstreemsed suukorvlased ja paniköörid ja paranoikud. Nad on käitumiselt täpselt samaväärsed kui misiganes ekstreemse kultuse fanaatikud, näiteks islami ekstremistid kes tahavad lihtsalt niisama tappa kõiki muid kes ei ole samast usust kui nemad ise.
Sellised on otseselt peast värdjad, sest oma ränkade hulluste pärast tahavad kõiki endast eristuvaid ehk “uskmatuid” ära tappa — nagu siingi teemas ja mujal siin foorumis mitmeid kordi avaldanud need värdjad oma tahet, et kõik need kes ei järgi autoriteedi (täielikult õigustamatuid) ettekirjutisi ja reegleid, et lihtsalt niisama selle pärast peaksid nemad ära surema.
Tüübid on nii segi et oma suhtumistega, käitumistega, kohtlemistega ühiskonna ja rahva jaoks kahjulikud. Ainuke kasu mis neist on, on kui teravate näidetena et milline olla ei tohi.

+2
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nad tahavad ka süüa, nad peavad ka käima poes, võibolla käivad nad samas poes kust sinagi peale järjekordset olengut keha turgutamiseks aineid varud. Sa nakatad neid ja minu ema,

On ju soovitatud tellida toit koju, käia kaupluses hommikul, paluda lähedastel toit uksetaha viia, võimalusi on palju.

Need kartlikud ja haigemad peaksid tõesti kodus istuma mitte käima rahvarohketes kohtades.

Ma palun ka tublidel maskikandjatel oma kasutatud maskid koju prügisse viia mitte visata avalikku prügikasti kus tuul neid mööda tänavaid lennutab. Väga kurb vaatepilt.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need kartlikud ja haigemad peaksid tõesti kodus istuma mitte käima rahvarohketes kohtades.

Et tööle keegi enam ei lähegi?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga õige ju, ei saagi elu seisma jääda. 20 inimest on enam-vähem piiripealne arv. Ise teeme istumise kaheksa inimesega, sest kogu elu ei ole võimalik ja mõistlik seisma panna.

Nõustun. Ei jää minu sõpruskonnas jõulud ja aastavahetus pidamata. Pole plaaniski kodus kükitada. Nii palju on kohti kuhu minna, loodusesse, matkama, spa-sse. Kahju kohe nendest paanitsejatest.

Kas sul tõesti on nii ebamugav ja ebahubane kodu, et seal “kükitamine” on väljakannatamatu? Loo omale siis ometi ilus ja mugav kodu!

Mul küll oma kodus nii mõnus, et rõõmuga tõden, et see aasta ei peagi mööda vastuvõtte kappama.

Eksid, kodu on mugav ja hubane.

Kõik inimesed ei ole siiski kodused tüübid, käiakse külas, pidudel, reisimas kui see taas võimalik. Praegusel ajal kasvõi spa-des või niisama hotellis puhkamas.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need siin teemas ennast kenasti tutvustavad covidioodid on siiski esimesed, kes kõvasti kisama hakkavad, kui haigla neile või nende lähedastele mingit vajalikku teenust ei saa võimaldada, sest COVID-19 haiged on kõik vastava ressursi juba hõivanud.

Ja ressurss on hõivatud, sest needsamad covidioodid on haiguse ühiskonnas kenasti laiali kandnud…

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need siin teemas ennast kenasti tutvustavad covidioodid on siiski esimesed, kes kõvasti kisama hakkavad, kui haigla neile või nende lähedastele mingit vajalikku teenust ei saa võimaldada, sest COVID-19 haiged on kõik vastava ressursi juba hõivanud.

Ja ressurss on hõivatud, sest needsamad covidioodid on haiguse ühiskonnas kenasti laiali kandnud…

Ressursid on hõivatud, sest arstid, õed, jt on haigestunud – nende kokkupuude selle nakkusega on palju tihedam kui nn tavainimesel – ja neil, kes teevad ületunde, on tänamatust haukumisest kopp ees ja õigusega.

+10
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Praegused ekstreemsed suukorvlased ja paniköörid ja paranoikud. Nad on käitumiselt täpselt samaväärsed kui misiganes ekstreemse kultuse fanaatikud, näiteks islami ekstremistid kes tahavad lihtsalt niisama tappa kõiki muid kes ei ole samast usust kui nemad ise.

Sellised on otseselt peast värdjad, sest oma ränkade hulluste pärast tahavad kõiki endast eristuvaid ehk “uskmatuid” ära tappa — nagu siingi teemas ja mujal siin foorumis mitmeid kordi avaldanud need värdjad oma tahet, et kõik need kes ei järgi autoriteedi (täielikult õigustamatuid) ettekirjutisi ja reegleid, et lihtsalt niisama selle pärast peaksid nemad ära surema.

Tüübid on nii segi et oma suhtumistega, käitumistega, kohtlemistega ühiskonna ja rahva jaoks kahjulikud. Ainuke kasu mis neist on, on kui teravate näidetena et milline olla ei tohi.

ma saan aru nii, et oled siin kenasti kokku võtnud omaneda olemuse.
peegel ei valeta.

+2
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

hea on teada, lärmavaid “oma elu elajaid” on vaid 15%. kurb on, et need 15% jõuavad väga palju kurja teha.

https://www.err.ee/1212436/kaitumisteadlane-mati-heidmets-aeg-on-kups-koroonakriisi-valemi-jaoks

40 protsenti arvab, et käituma peaks oluliselt karmimalt. Need inimesed ise järgivad piiranguid ja neid näiteks häirib, kui maske ei kanta. Umbes 40-45 protsenti ütleb, et see mis Eestis tehakse on õige ja vajalik. Need on lojalistid või aktsepteerijad, nende arvates praegused piirangud on põhjendatud ja nii peabki käituma.

Umbes 15 protsenti on vastalised või ignorandid. Nende seas on ka inimesed, kes väidavad, et koroona on väljamõeldis.

Selle grupi üldine hoiak on selline, et piirangud pole olulised ja neid võiks leevendada. Nad väidavad küsitluses, et elavad oma tavalist elu ja koroonat ei märkagi.

+5
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

ma saan aru nii, et oled siin kenasti kokku võtnud omaneda olemuse.

peegel ei valeta.

Saad täiesti valesti aru. Ja eks ise oled ka üks neist ekstremistidest, muidu sa sellist saasta vastu ei möliseks.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

hea on teada, lärmavaid “oma elu elajaid” on vaid 15%. kurb on, et need 15 jõuavad väga palju kurja teha.

https://www.err.ee/1212436/kaitumisteadlane-mati-heidmets-aeg-on-kups-koroonakriisi-valemi-jaoks

40 protsenti arvab, et käituma peaks oluliselt karmimalt. Need inimesed ise järgivad piiranguid ja neid näiteks häirib, kui maske ei kanta. Umbes 40-45 protsenti ütleb, et see mis Eestis tehakse on õige ja vajalik. Need on lojalistid või aktsepteerijad, nende arvates praegused piirangud on põhjendatud ja nii peabki käituma.

Umbes 15 protsenti on vastalised või ignorandid. Nende seas on ka inimesed, kes väidavad, et koroona on väljamõeldis.

Selle grupi üldine hoiak on selline, et piirangud pole olulised ja neid võiks leevendada. Nad väidavad küsitluses, et elavad oma tavalist elu ja koroonat ei märkagi.

Kurja teevad sinusugused hullud kellel reaalsutaju asemel luulud.
Väita igasugu jama on lihtne, aga kui loogikavõime kasvõi natukenegi toimib, siis ikka mõikab kui jama ongi jama.
Need protsendid on võetud kust ja kuidas täpsemalt? Vot see on ehtne väljamõeldis.

Ei ole midagi 80-85% eesti rahvast nii räige debiil ja hull. Pigem et just enamusel vähemalt miskitki mõikab, seda enam et see õigustamatu farss on korraldamisel olnud juba aasta, ehk juba aasta on olnud aega et jõuaks kohale et päriselt pole mingit nn “koroonat” olemaski, et tegu tavalise hooajalise haigusega mida põevad üliraskelt ja tapvalt raskelt ainult need kes terviselt juba enne väga nõrgad (olukord mis täpselt sama ka tavalise gripi puhul). Koroona farsi puhul tegu hullusega juba autoriteedi ja ametlikkuse puhul, mis tähendab rahvas peab kogu selle debiilide ja hullude kupatuse jõuga võimult eemaldama, sest muudmoodi need kuritgelikult peast värdjad võimult ei kao — elementaarne rahva vastutus hoolitseda oma kodu ja elu eest.

+6
-16
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 114 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Viskab küll kopa ette