Esileht Tööelu, raha ja seadused. võlablogid – kellele ja miks?

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: võlablogid – kellele ja miks?

Postitas:
Kägu

Vaatan et viimasel ajal järjest levima hakanud trend mingeid võlablogisid pidada. Kellele ja miks neid vaja on?

Mõtlen siis seda https://volglane.blogspot.com ja https://olenvolgu.com ja mingid on vist veel.

Huvitav, kas neil endil pole piinlik neid kirjutada ja avaldada. Mul oleks küll suht mark, kui niimoodi võlgades oleks. Veel vähem tahaks sellest avalikult rääkida.

+3
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust just tore, et keegi sellest avalikult kirjutab. Võlglasi on eestis rohkem kui küll.

Sa oled mingi kibestunud inkassotöötaja? Sest neid telgitaguseid on need võlglased korralikult avalikkuse ette toonud.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks annetuste kerjamiseks, neid nad saavad kaastundlike käest palju.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgatus on täpselt see põhjus, miks selliseid blogisid peab pidama ja milleks nad kasulikud on. Kui inimene häbeneb oma probleemi, siis ta varjab seda, püüab teha nägu, et seda ei eksisteeri. Võlahäbi. Häbenedes tehtud valesid otsuseid, tehakse järjest uusi ja uusi, selleks, et neid esimesi varjata. Laenumaksetega hätta sattudes võetakse järgmine laen, selle asemel, et minna võlanõustamisele, rääkida lähedaste ja tuttavatega lahenduste leidmiseks. Häbi on ju.

Kõigist sellistest teemadest avalikult rääkimine, näitamine, et tegelikult saab sellest august välja, julgustab teisi võlglasi. Näed, ei olegi ainuke, kes nii lollisti on käitunud. Võibolla võlg ei olegi maailma lõpp ja olukorrast on väljapääs. Lisaks praktilised näpunäited.

Need võlglased, kes neid blogisid peavad, kasutavad neid kui alkohoolik oma AA tugigruppi. Lihtsam on pidada oma lubadusi, kui need on avalikult välja öeldud, kui teised elavad kaasa ja toetavad.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mujal maailmas on need ammu levinud – kuidas võlgu vähendada ja üldse elada ilma võlgadeta. Aga mõned välismaised soovitused siinsetesse oludesse hästi ei sobi, siis ongi ju hea, et ka kodumaised huvilised asja käsile võtavad.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mujal maailmas on need ammu levinud – kuidas võlgu vähendada ja üldse elada ilma võlgadeta. Aga mõned välismaised soovitused siinsetesse oludesse hästi ei sobi, siis ongi ju hea, et ka kodumaised huvilised asja käsile võtavad.

Mina alustasin oma võlast vabaks saamise teekonda eelkõige iseenda pärast, kuid mõtlesin ka, et ehk see julgustab teisigi, kui oma teekonda jagan. Kui keskenduda sellele: kuidas saab?, selle asemel, et mõelda, et mina küll ei saa sellega hakkama, siis on kõik võimalik.
Olen kahe aastaga vabanenud peaaegu 5000-eurosest laenukoormast ning seda alla 1000-eurose sissetulekuga.
Minusuguseid võib leida iga rahasäästmise teema all vaidlemas, et järelmaksudeta/laenudeta elu ja säästude tekitamine ei ole võimalik, kui oled madalapalgaline. Olin ise samasugune, kuid tänaseks on mu maailmapilt väga palju muutunud.

+2
0
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. võlablogid – kellele ja miks?