On jaa nii, kunagi ammu kuulsin oma healt tuttavalt, no sõbrannad ei olnud lausa, aga nooruses naabrinetid. Ja tema rääkis ikka vahel oma uutest peikadest, kellega mis oli. Ekstreemsematest ikka, ja et üks oli ilastaja olnud. Oli suudlemisel ilastanud nii, et jube ja iga kord peale musi nö oli suhu lasknud ka suure hulga ila ja oli ise arvanud, et see on äge asi, et niimoodi ila lendab ja plärtsub. Pikk keel sügavale kurku ja ilaplärakas otsa.
Võeh, kui rõve. Ilge lausa. Mul läks ausalt süda pahaks seda lugedes. Kahjuks olen ise ka paari sellise mehega kokku puutunud, kelle meelest selline asi oli jube seksikas ja erutav. Minu jaoks tülgastav. Ühe puhul ühest korrast, kui rohkelt oma tatti suhu niristas, kui ütlesin, et sellist asja enam kunagi kogeda ei taha. Teine ka rääkis, et tema meelest erutav ja meeldiks, aga ütlesin, et ei mingil juhul. Tema meelest oli veel äge ja erutav, kui toitu ja jooki suu kaudu jagada. Tõesti ajas see mõte juba südame pahaks. Reaalselt tahtis, et laseksin talle vett, veini vms endast suust suhu.
See nr 1 ilastaja oli veel selline, kelle suurim unistus oli see, et ma vahekorra ajal tema nähes urineeriksin. Mingi täiesti haiglane fetish. Tahtis, et läheks kasvõi duši alla ja urineeriks tema peale. Kõige rohkem erutas teda mõte, et keset vahekorda, kui tema on minu sees, urineeriksin ta peale.
Kahjuks on vist enamusel meestest selliseid rõvedaid eelistusi ja peavad seksikaks, erutavaid asju, mis üldiselt naiste meelest on tülgastavad ja rõvedad.
Ei pea vist lisama, et mõlemad neist meestest tahtsid ka väga mulle rimmingut teha…Ütlen kohe ära, et mingit peale urineerimist, rimmingut ma kordagi ei võimaldanud ja tegelikult edaspidi ma vist ikka saadaks mehe pikalt, kui tal sellised rõvedad eelistused ilmnevad. Kui sellisega aastaid koos olla, siis tal ilmselt püsib see kihk selliseid rõvedusi harrastada. Tõenäoliselt läheks lõpuks kasvõi prostituudi juurde, et aga saaks kellegi tagumist auku lakkuda, suhu tatistada või peale urineeritud saada…