Esileht Ajaviite- ja muud jutud Võrdsed võimalused Perekoolis

Näitan 23 postitust - vahemik 1 kuni 23 (kokku 23 )

Teema: Võrdsed võimalused Perekoolis

Postitas:
karmauhh

Lugupeetud käod!

Olenemata teie vaadetest samasooliste abielule, Ukraina sõjale, suunamudijate kehakaalule, riigikeele olukorrale Tallinnas jm põletavatele küsimustele, on Perekoolis absoluutselt kõigil kommenteerijatel võimalik luua selgeid, lihtsalt loetavaid ja silmale ilusaid TSITAATE.

See käib nii, et märgid kursori abil valituks selle osa tekstist, millele soovid vastata. Siis klõpsad nuppu “Tsiteeri” ja ilmubki tsitaadina ainult soovitud tekst. Mitte kõik eelmised viis tsitaati, mis tuleb pika kollase joruna kolme erkaani jagu alla kerida, et lõpuks näha, mis nüüd uut kirjutati.

Kasutagem seda imepärast funktsiooni igal võimalusel!Tänan tähelepanu eest.

Lugupidamisega teie

Kerimisest Kurnatud Kägu

+45
-5
Please wait...

Postitas:
OriginalTaste

Lugupeetud käod!

Olenemata teie vaadetest samasooliste abielule, Ukraina sõjale, suunamudijate kehakaalule, riigikeele olukorrale Tallinnas jm põletavatele küsimustele, on Perekoolis absoluutselt kõigil kommenteerijatel võimalik luua selgeid, lihtsalt loetavaid ja silmale ilusaid TSITAATE.

See käib nii, et märgid kursori abil valituks selle osa tekstist, millele soovid vastata. Siis klõpsad nuppu “Tsiteeri” ja ilmubki tsitaadina ainult soovitud tekst. Mitte kõik eelmised viis tsitaati, mis tuleb pika kollase joruna kolme erkaani jagu alla kerida, et lõpuks näha, mis nüüd uut kirjutati.

Kasutagem seda imepärast funktsiooni igal võimalusel!Tänan tähelepanu eest.

Lugupidamisega teie

Kerimisest Kurnatud Kägu

On ka? Aga kõik need teavitused, isiklik solvang, vihakõne, need ju ikka jäävad eks?

+1
-28
Please wait...

Postitas:
karmauhh

On ka? Aga kõik need teavitused, isiklik solvang, vihakõne, need ju ikka jäävad eks?

Jummel, noh, mida sa tervet mu teksti tsiteerid, kui sa ei vasta isegi ühele osale sellest?

Vaata, näe, nii saab ka nagu mina praegu tegin, võtsin ainult sinu teksti, enda oma jätsin maha.

Teavituste kohta ma ei oska nõu anda muud kui et muuda oma meiliaadress ära perekoolis. Pane nt mingi juhuu@jeejee.com ja ei tule enam kunagi ühtegi teavitust.

+25
-1
Please wait...

Postitas:
OriginalTaste

Jummel, noh, mida sa tervet mu teksti tsiteerid, kui sa ei vasta isegi ühele osale sellest?

Vaata, näe, nii saab ka nagu mina praegu tegin, võtsin ainult sinu teksti, enda oma jätsin maha.

Teavituste kohta ma ei oska nõu anda muud kui et muuda oma meiliaadress ära perekoolis. Pane nt mingi juhuu@jeejee.com ja ei tule enam kunagi ühtegi teavitust.

Isiklik solvang vist, peaks raporteerima nagu sina teed

+2
-16
Please wait...

Postitas:
karmauhh

Isiklik solvang vist, peaks raporteerima nagu sina teed

Ei ole solvang, see oli sulle personaliseeritud tsiteerimisõpetus. Aga sa ei võta üldse õppust.

Kas seal valesüüdistust ka raporteerida saab, ma siis saadaks sulle erandkorras ühe? Mina ei raporteeri kommentaare, vaid mölisen alati samas teema all vastu.

+16
-1
Please wait...

Postitas:
K4gu

Sinu imeline enneolematult kaval nipp ei tööta nutitelefonis, ilmselt ka mitte tahvlis. Nuputelefonis ma pole proovinud. Ainus võimalus oleks ülearune tekstiosa käsitsi ära kustutada, aga sel juhul on oht, et tekstimärgendid lähevad ka kaduma. Ja pealegi, kesse viitsib.

+5
-13
Please wait...

Postitas:
angie

Sinu imeline enneolematult kaval nipp ei tööta nutitelefonis, ilmselt ka mitte tahvlis. Nuputelefonis ma pole proovinud. Ainus võimalus oleks ülearune tekstiosa käsitsi ära kustutada, aga sel juhul on oht, et tekstimärgendid lähevad ka kaduma. Ja pealegi, kesse viitsib.

Telefonis ei tööta jah, kunagi varem töötas.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
ninja

näitan siin, kuidas käib tsiteerimine. sa võid muidu halli karu tagumikku minna oma vihakõne vinguga 😀

0
-1
Please wait...

Postitas:
ninja

puust ja punaseks: nutitelfis hoiad teksti kohal sõrme all, kuni ilmub “select” funktsioon. vead tsiteeritava ümber kasti ja vajutad postituse all nuppu “tsiteeri”.

+15
-2
Please wait...

Postitas:
mobile

Sinu imeline enneolematult kaval nipp ei tööta nutitelefonis, ilmselt ka mitte tahvlis.

Just praegu telefonis tsiteerin. Android. Hiire ja kursori asemel aktiveerin soovitud teksti näpuga. Hoian esimesel tähel näppu peal, kuni see värvi muudab, siis vean näpu lause lõppu. Seejärel vajutan “tsiteeri”. Tahvlis samuti.

+15
0
Please wait...

Postitas:
karmauhh

Sinu imeline enneolematult kaval nipp ei tööta nutitelefonis, ilmselt ka mitte tahvlis.

Mina, selle teema autor, ainult nutitelefonis perekooli kasutangi ja see nipp on alati töötanud ja töötab ka praegu. Palun, siin on pilt, kuidas teksti valida:

[url=https://postimg.cc/0bHPGqPh][/url]

Mul on Androidiga telefon ja Firefoxi brauser. Äkki siis sõltub opsüsteemist või brauserist, millised sul on?

+8
0
Please wait...

Postitas:
Metsik Meeta

Mul on Androidiga telefon ja Firefoxi brauser. Äkki siis sõltub opsüsteemist või brauserist, millised sul on?

Mul sama, aga pean ikkagi käsitsi kustutama.

Läptopis see toimib, telefonis mitte.

0
-1
Please wait...

Postitas:
koaalala

Proovisin ära, tänan.

Selle asemel. et õpetust kuulda võtta, on ikka perekoolis üks, kes kõigile vastu vaidleb.

+13
-2
Please wait...

Postitas:
Seliiina

Need on sinu isiklik tragöödia, neid teised ei näe. Ära siis aja solvavat, ja vihakõnejuttu. Normaalset juttu ei teavita keegi (peaaegu, v.a. üks häirega Kägu).

+5
-1
Please wait...

Postitas:
angie

Mul iphone ja safari ja ei toimi see selekteerimine. Samas arvutis safariga töötab.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
kaegu121

Telefonis ei tööta jah, kunagi varem töötas.

Töötab nüüd ka. Ma praegu nimelt ei kasuta seda, et TA saaks minestada. Või siis oksendada, ma ei tea, kumb talle meelepärasem on.

0
-14
Please wait...

Postitas:
laurake

Proovisin ära, tänan.

Proovin nutitelefonis.

0
0
Please wait...

Postitas:
K4gu

Mina, selle teema autor, ainult nutitelefonis perekooli kasutangi ja see nipp on alati töötanud ja töötab ka praegu. Palun, siin on pilt, kuidas teksti valida:

[url=https://postimg.cc/0bHPGqPh][/url]

Täpselt sama pilti ma tsiteerimist alustades näen ja teksti näpuga aktiivseks teha oskan ka, aga tulemuseks on ikka kogu teksti kaasatõmbamine. IPhone ja Chrome.

Apple’i läpakas tsiteerimine töötab, telefonis ei tööta. Ju siis mingi järjekordne perekooli koodikirjutajate puudujääk.

Mingeid muid veebilehitsejaid ma endale küll tõmbama ei hakka ja alati ülearust käsitsi maha kustutada ka ei viitsi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
K4gu

Mul iphone ja safari ja ei toimi see selekteerimine. Samas arvutis safariga töötab.

Nii see on ja tolad on need, kes seda tõsiasja miinustavad.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
K4gu

Proovisin ära, tänan.

Selle asemel. et õpetust kuulda võtta, on ikka perekoolis üks, kes kõigile vastu vaidleb.

Ei tööta iPhone’is

+1
0
Please wait...

Postitas:
Wanda

Aitäh, et selle telefoni asja teemaks võtsite. Mina arvasin koguaeg, et olen oskamatu, aga tõepoolest – olen kõik variandid telefonis läbi katsetanud, aga no ei õnnestu ilma pikka joru kaasa tõmbamata tsiteerida. Kõik vajalikud valikud “select” jne on olemas, aga reaalselt need ei tööta.  Ja kustutamisel lähevad märgendid sassi.

Iphone ja safari.

Läpakas toimib kõik normaalselt.

+1
0
Please wait...

Postitas:
kata85

Mis seal keerulist on? Märgid ära selle osa, mida soovid kustutada ja ongi tehtud. Hoiad sõrme ekraanil seni kuni tekivad kaks asjakest, mida liigutad nii nagu tarvis ja siis kustutad. Endal android ja Chrome.

0
-4
Please wait...

Postitas:
K4gu

Mis seal keerulist on? Märgid ära selle osa, mida soovid kustutada ja ongi tehtud. Hoiad sõrme ekraanil seni kuni tekivad kaks asjakest, mida liigutad nii nagu tarvis ja siis kustutad. Endal android ja Chrome.

Kas saaks ilma tänitamata, palun?

Tänud ette.

Ma ütlesin, et ma EI VIITSI. Mitte et keeruline oleks. Aga tüütu on. Märgendeid peab jälgima.
Ei viitsi.

+5
-2
Please wait...

Näitan 23 postitust - vahemik 1 kuni 23 (kokku 23 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Võrdsed võimalused Perekoolis