Esileht Ajaviite- ja muud jutud želatiin ja toorjuust

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: želatiin ja toorjuust

Postitas:
Kägu

Olen suht käpard kokkamises. Kord olen üritanud teha tarretatud magustoitu (kohupiim-vahukoor ja želatiin) ja siis jäid imelikud klimbid või niidid sisse. Mis järjekorras ja mis tehnikaga ma peaks segama omavahel toorjuustu-hapukoore segu kuuma želatiiniga, et nii ei juhtuks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Toorjuust peab olema toasoe ja pehme.
Ma kasutan vaid lehtželatiini ja seda peab ka ennem kuumutamist külmas vees leitama.
Kuum/soe želatiin tuleb vaikselt niristada teise segu hulka ja samal ajal tuleb segada kogu kupatust.
Kõige tõhusam segamise vahend on käsivispel. Siis ei jää miski tükki.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuum/soe želatiin tuleb vaikselt niristada teise segu hulka ja samal ajal tuleb segada kogu kupatust.
Kõige tõhusam segamise vahend on käsivispel. Siis ei jää miski tükki.

Kasuks võib tulla ka enne väikese koguse kohupiima-vahukoore/toorjuustu-hapukoore segu segamist želatiini sisse, kindlasti hästi ära segada, et klimpe ei jääks. Siis seguneb see ka paremini ülejäänud seguga.

0
0
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Ajaviite- ja muud jutud želatiin ja toorjuust