Esileht Kodunurk Zelatinist

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Zelatinist

Postitas:

Mul jäid kreemi sisse zelatiini tükikesed.
Retseptis oli et lisa 3tl veidi vett. No ma lisasin nii, et kattis pulbri ära ja hakkas vaikselt tarretuma, siis lisasin kreemi hulka aga sisse jäid zelatiini tükikesed. Kas panin vähe vett või oleks pidanud ootama, et zelatiin lahustuks paremini?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

panid ¸elatiini paisuma, aga kas sulatasid ikka ka? veevannil või mikros?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 30.01 11:51; 30.01 12:02;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ei sulatanud ma midagi 😮
Retseptis oli, et lisa veidi vett zelatiinile ja siis sega kreemi hulka. Mul pole eriti kogemusi zelatiiniga. Kas siis tuleb veel kuumutada? Sellest küll juttu polnud. Ma mõtlesin, et lisan vett, paisub natuke ja ongi valmis et kreemile lisada….

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

paisunud ¸elatiin tuleb kuumutada veevannil, et ta vedelaks sulaks. siis kurnad läbi sõela, ja alles siis kreemi hulka. või õigemini – kreem ¸elatiini hulka väikeste portsudena.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 30.01 11:51; 30.01 12:02;
To report this post you need to login first.
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )


Esileht Kodunurk Zelatinist

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.