Tooted on väga head ja korraliku koostisega. Missugune ravim poleks äri, mõttetu jutt ju. Konkreetset asja pole kasutanud, küll aga piimhappebaktereid ja nt S.boulardii kapsleid neilt.
paha ta ei tee, aga pärmseenest saad siiski lahti ainult vastava dieediga – suhkur, pärm ja valge jahu menüüst välja. Mina sain selliselt korda, dieeti pidasin rangelt ca pool aastat. Seejärel läksin vaikselt tavatoitumisele tagasi, ja seen tagasi ei tulnud.
Pärmi osas nulltolerants – loedki kõik sildid läbi (õnneks nüüd on neid leibasid, mis tõesti puhtalt juuretisega tehtud).
paha ta ei tee, aga pärmseenest saad siiski lahti ainult vastava dieediga – suhkur, pärm ja valge jahu menüüst välja. Mina sain selliselt korda, dieeti pidasin rangelt ca pool aastat. Seejärel läksin vaikselt tavatoitumisele tagasi, ja seen tagasi ei tulnud.
Pärmi osas nulltolerants – loedki kõik sildid läbi (õnneks nüüd on neid leibasid, mis tõesti puhtalt juuretisega tehtud).
Juuretisega tooteid (kuna juuretises on esindatud nii pärmid kui ka piimhappebakterid, toimub korraga kaht tüüpi käärimine, päris pärmivaba leiba selles mõttes pole olemas) peetakse paremini seeduvamaks. Kui on paremini seeduvad, tähendab, imendub rohkem ära, siis jääb candida-le vähem “süüa”. Seetõttu, jah, soovitakse eelistada juuretisega tooteid. Samas, pagaripärm Candidat otseselt ei tekita – esiteks, see on teine pärmseen kui Candida ja teiseks, valmis pagaritoodetes elusat pärmi enam pole, see hävib küpsetamsiel. Nii et pagaripärmi sisaldust kuskil (kui see on lisaks juuretisele kuskil koostises) karta ka ei tasu.
paha ta ei tee, aga pärmseenest saad siiski lahti ainult vastava dieediga – suhkur, pärm ja valge jahu menüüst välja. Mina sain selliselt korda, dieeti pidasin rangelt ca pool aastat. Seejärel läksin vaikselt tavatoitumisele tagasi, ja seen tagasi ei tulnud.
Pärmi osas nulltolerants – loedki kõik sildid läbi (õnneks nüüd on neid leibasid, mis tõesti puhtalt juuretisega tehtud).
Juuretisega tooteid (kuna juuretises on esindatud nii pärmid kui ka piimhappebakterid, toimub korraga kaht tüüpi käärimine, päris pärmivaba leiba selles mõttes pole olemas) peetakse paremini seeduvamaks. Kui on paremini seeduvad, tähendab, imendub rohkem ära, siis jääb candida-le vähem “süüa”. Seetõttu, jah, soovitakse eelistada juuretisega tooteid. Samas, pagaripärm Candidat otseselt ei tekita – esiteks, see on teine pärmseen kui Candida ja teiseks, valmis pagaritoodetes elusat pärmi enam pole, see hävib küpsetamsiel. Nii et pagaripärmi sisaldust kuskil (kui see on lisaks juuretisele kuskil koostises) karta ka ei tasu.
ei ole nii – pagaripärm on suurepärane toit Candidale!