Esileht Hobinurk Ryanairi käsipagas Vastus teemale: Ryanairi käsipagas

Postitas:

Olen Ryanairiga 16 korral lennanud. Nendest ühel korral võeti Tallinna lennujaamas kohver ära, selgitusega, et kuna lend on välja müüdud siis peavad mõned kotid ära võtma. Selgitasin et mul on arvuti kohvris aga see ei huvitanud kedagi. Lasid kohvrist arvuti välja võtta ja edasi lendasin arvuti süles. Juurde maksma ei pidanud.

Teistes lennujaamades olen näinud et küsitakse vabatahtlike, kes soovivad oma kohvri ära anda tasuta pagasisse, kuna lend välja müüdud ja kõik käsipagas ei pruugi ära mahtuda.

Ühel korral olen pidanud Wizzairiga juurde maksma, kuna pagas oli 1cm üle piirmõõdu ja raami ei mahtunud. Ryanairiga pole kordagi näinud et suurust kontrollides juurde maksma sunnitaks. Aga vbl pole märganud.

Pagasit palutakse tasuta aga ära anda sageli, sest kui lend on välja müüdud siis lihtsalt ei mahu kogu käsipagas salongi. Va eesti lennujaamas on mujala alati vabatahtlike otsitud. Ka ise olen vabatahtlikult pagasit ära andnud. Kui annad väravas pagasi ära siis ei pea eraldi kuhugi minema, enne lennukisse minemist annad töötajatele oma kohvri ära.

+1
0
Please wait...
To report this post you need to login first.