Esileht Kasutajaabi ja mõtted Miinusehoolikud on leidnud uue lahenduse Vastus teemale: Miinusehoolikud on leidnud uue lahenduse

Postitas:

Kui on hulk inimesi, keda solvasid ja riivasid juba nende postitustele pandud miinused, kas te kujutate ette, mis nendega nüüd saab, kui mittenõustujad ainult ei vajuta pöial alla, vaid ka selgitavad, mis neile ei meeldinud, kuhu nad tahavad postitaja saata, kellega, kui sügavale ning kui loll postitaja täpselt on.

no seda ma ju räägingi 🙂
et no oli miinus, no oli kümme või sada, aga kuna seal muud ei olnud, siis võibki see asi sinnapaika jääda. nüüd aga, juhul KUI need hüsteerilised miinustajad peaksid hakkama sama agaralt sõimama ja tänitama, siis oo need helbekesed puhta surnt, ja asi sealtmaalt. kui perekool tahab saada higi, verd ja pisaraid kordades rohkem, siis on ta õigel teel.
mõni üksik miinustaja võib sulle ju intelligentselt selgitada, mis talle täpselt ei meeldinud, aga kardan, enamus neist miinusehüsteerikutest nii tsiviliseeritult ei käitu. kelle kadumist siis soovitakse õieti – kas miinusehüsteerikute või helbekeste oma, kes natuke vängemat sõnakasutust nähes minestavad? või mõlemate?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.