Esileht Veebikonstaabel Autojuhid, kes su porilombiveega üle kastavad Vastus teemale: Autojuhid, kes su porilombiveega üle kastavad

Postitas:

Huvitav, kuidas autojuht peab teadma, et porilomp on põhjatu ja nii põhjustab tsunaami? Mina juhina eeldan, et kui tee pole kinni pandud või vastavalt märgistatud siis vastab tee nõuetele ja võin sõita. Tihtilugu ei märkagi, et kellegi märjaks kastsid, sest liiklus on tihe ja pilk peab olema mujal, kui teeservas.
Üldiselt: sõna-sõna vastu olukorras jääb juht õigeks.

Autojuhina pead sa ikka suutma näha ka seda, mis teeservas toimub. Samuti on võimalik juhil kiirust vähendada ja enamikul juhtudel liikuda teeservast nii kaugele kui võimalik. Või vähemasti mina teen nii juhina.
Mul oli aga hiljuti jalakäijana kogemus kus mina ja mu laps pritsiti mööduva auto poolt pealaest jalatallani märjaks. Auto ületas selgelt kiirust ja sõitis kõnniteele nii lähedale kui võimalik, olgugi et teel muid autosid polnud ja lompi oleks võinud kenasti vältida. Ja ma olen kindel, et selliseid sadistidest autojuhte on meie teedel küll ja küll. Olin juhtunust ausalt öeldes shokis ja autonumbrit ei märganud. Aga aitäh info eest ja võtan kindlasti teadmiseks, et sellisel juhul on võimalik politseisse avaldus teha.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.