Esileht Jutud ämmaemandaga 2018 Ämmaemand vastab Perekool.ee portaalis 7.-11. oktoober Vastus teemale: 2018 Ämmaemand vastab Perekool.ee portaalis 7.-11. oktoober

Postitas:

Mul on raseduse 10 nädal ja jube janu… Aga vett juua ei suuda, sest sellel justkui oleks solgi lõhn,maitse ja see ajab iiveldama. Sunniviisiliselt nüüd rasedana proovin päeva jooksul pool liitrit vett juua… Enne rasedust oli sammuti vesi vastumeelne ja siis jõin päevas u 10 tassi kohvi/muud ei midagi.

Praegu rasedana nüüd kohvi isu kadus(ei suuda seda sammuti juua) Proovisin teega asendada aga eilähe ikka ajab iiveldama. Ma päriselt arstile esimesel visiidil seda rääkida ei julenud, ja ei tea kas edaspidigi julgen aga tahaks teada, mida veel ise teha?

Tere

Vee joomine on väga oluline raseduse ajal. Keeruline on ennast sundida eriti juhul kui iiveldab. Proovige vähemalt 10 tassi vett päeva peale ära jagada kasutades vett erineval kujul: pange vette üks sidruni viil või kurk, kiivi või Teile endale sobiv vili, et muuta tüüpilist vee maitset. Kui kasutate vee joomisel pudelit, siis ehk ei tungi vee lõhn Teile ninna. Kohvi ja tee joomine ei asenda vee joomist.
Ärge kartke Teid jälgiva ämmaemanda või naistearstiga jagada muret – koos on võimalik leida lahendus, et Teie rasedus kulges kenasti ning Teid vaevavad mured leiaksid lahenduse.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.