Esileht Hobinurk Tallinnast Hurghadasse lendajad Vastus teemale: Tallinnast Hurghadasse lendajad

Postitas:

Mai jaksa vaadata inimesei kes lihtsalt targutavad mingi teema üle ja tahavad ninatarka mängida. Ja teemaalgataja eriti – Smartlynx ja getjet ? Oled leidnud kaks lennufirmat ja nüüd räägid ?

Smartlynxil on vanad lennukid ( üldiselt 29a vanused ) airbus A320-ed. Smartlynxi lennuohutus on samuti alla igasuguse normi, kuid mahub veel EU liidu nõuetesse. Istmevahe on nii väike, et ilma jagadeta inimesele piisab ja tõenäosus, et su lend ei hiline on 0% – tihti on hilinemised ka päevade pikkused. Palun kallid kaasmaalased, Kui teie elu veel veidikenegi armas on, HOIDUGE sellest firmast !!

Ma saan aru, et see on odav aga kui sa faking reisid, siis reisi normaalselt, ära tee mingit elusurma peale minevat reisi 30 aastas vanas peldikus.

Lehel trip.ee leiab vahel väga hea hinnaga lende üle maailma algusega Eestist.

Lufthansa ja Finnairi kasutades võid alati kindel olla, et su puhkus läheb korda.

Palun inimesed ÕPPIGE sellest kommentaarist ja ÄRGE MINGE smartlyxi sittasid pakettreise ostma… saage aru juba !!

Minul viimane kehv kogemus Ryanairi lennukiga. Tõsimeeli arvasin, et kukume alla või lennuk laguneb õhus ja elu lõppebki seal lennukis. Üks venelanna tegi ka korduvalt ristimärki ette ja oli näha, et liimist lahti inimesi oli veelgi. Ka lennusaatjad olid närvilised. Esimest korda lendasin Ryanairiga. Enam vist ei julgegi. Varem reisinud korduvalt, lennanud näiteks Turkish airlines-ga ja Egiptuses ka mingi paketiga käinud, lend oli stabiilne ja hirmu polnud.
Talvel tõesti muud lähimat sooja kohta polegi, kui Egiptus. Mina ei kannata ka üle 5 tunni lendu välja ,nagu siin üks postitajagi. Liigesed ei pea vastugi, liigeshaigus.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.