Uskumatu. Mina olen see kurjategija, kelle eest hoiatatakse. Jah, ma olen nimetatud isikule võlgu ja ei ole uhke selle üle. Meil on mitmeid teisi võlgu veel, mis tekkisid teatud põhjsutel ja millest oli omal ajal ka väga palju meedias juttu, mängisime nimelt võrkpalli Euroopa kõrgeimas liigas ja andsime siis väga suure panuse nende Eesti rahvuskoondislaste treenimisel, kes jaanuaris said Euroopa meistrivõistlustele. Need põhjused, miks rahaline auk tekkis, olid seotud sponsoritega, lahendamine jäi aga klubi hooleks ja see tee on olnud ränkraske. On soovitatud, et kuulutaksime välja pankroti, kuid see tähendanuks, et ka võlad oleks jäänud maksmata. See aga ei tulnud pähegi, lappisime seda viiekohalist summat tasapisi (praegu tundub, et vale valik, oleks pidanud jõulisemalt otsima uusi sponsoreid), arusaadvalt kaotasid paljud kannatuse. Isik, kes siin selle postituse tegi, ei tea kahjuks taustast midagi ja ega teda ei huvita ka, nii politsei kui veebikonstaabel soovitasid anda kohtusse, sest kahjustatud on paljusid inimesi, kes selle asjaga on seotud, tegelikult on seda halb teha, sest oleme ju talle võlgu, kuid sellised kirjutised on väga valusad, kogu elu ja töö olen pannud võrkpalli arendamisele, kaks viimast aastat tegelenud asjade kordaajamisega ja see on uskumatu, et niimoodi saab keegi lihtsalt võtta kätte ja poriga loopida ja kirjutada sellest, mida ei tea natukestki.