Esileht Imetamine On siin kedagi, kes ei imeta? Vastus teemale: On siin kedagi, kes ei imeta?

Postitas:

eise lapsega kadus 3-4 kuul piim ja läksin üle lutipudelitele. Oi see oli tüütu. Pudeleid pesta, segu täpselt valmistada õige temperatuuriga. Ja seda ca iga paari tunni tagant. Eriti öösiti. Nüüd kolmandat oodates teen omaltpoolt kõik et piima jaguks ja saaksin pisikese imetatud. Palju lihtsam. Tiss suhu ja söök valmis. Ei taha enam seda pudelite küürimist, rpa jahutamist ja eriti mitte veel kõike seda öösel- varahommikul.

Mina ka ei mõista, kuidas mõned loobuvad nii mugavast ja käepärasest imiku öise toitmise ja rahustamise vahendist nagu imetamine ning eelistavad mingit piimasegu- ja pudelimajandust. Kahte esimest last imetasin – nii mõnus, lapse öise nihelemise puhul on vaja voodis minimaalselt asendit muuta, et rind suhu saaks ja pärast edasi magada.

Seevastu kolmas oli enneaegne ja ei saanud kohe rinnast imemisega hakkama, mistõttu tuli anda pudelist. Päeval veel, aga öösel lapse pudelist toitmine söötmine oli mulle nagu sunnitöö ja ööuni sai märgatavalt enam rikutud kui rinnaga toitmise puhul! Tegin kõik endast oleneva, et sellest öisest pudeliga toitmise sunnitööst ometigi pääseda ja laps rinnast imema saada. Ja saingi. Nii mõnus oli koju haiglast tulles last imetada nagu kahte eelmistki last ja unustada igasugused pudelid!

Nii et ei-ei – mitteimetamine pole kindlasti minu jaoks!

+7
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.