Esileht Jutud ämmaemandaga 2019 Ämmaemand vastab Perekool.ee portaalis 1.-4. juuni Vastus teemale: 2019 Ämmaemand vastab Perekool.ee portaalis 1.-4. juuni

Postitas:

Tere! Avastasin emakakaelal veenilaiendi ( tekkis peale 1. ivfi).Kas see võib takistada rasestumist ja vajab ravi või on isenesest mööduv? Töö on istuv.

Tere

Rasestumisel see takistuseks ei ole. Ravi otsustab arst, seega soovitame ühendust võtta naistearstiga. Istuv töö soodustab veenilaiendite tekkimist.

Emakakaelale Liotoni? Kuidas selline soovitus võimalik on?

Edit: Lugesin nüüd, et teised on sama asja küsinud ning lõpuks on öeldud, et välistele suguelunditele. Ikkagi, päris hirmutav kuidas nõu antakse, mõni topibki endale geeli sisse, spetsalist ju käskis. Nõuandes oleks siis pidanud väga selgelt kirjas olema, et ainult välimistele suguelunditele.
Palun tehke algses nõuandepostituses parandus, et kellelegi valeinfo ei läheks!

Tere

Täname tähelepaneku eest. Eelpoolt maha võetud Lioton geeli peale määrimine, sest ravimit saab tõesti ainult nähtavale kohale peale määrida. Eelpool on on nõu antud samuti ainult peale määrimiseks, kuid lugeja võib tõesti erinevalt mõista kirjutatud. Lõplik soovitus on siiski pöördumine naisterstile, et saada täpne diagnoos ja seejärel kas ravi või soovitused.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.