Esileht Jutud ämmaemandaga 2019 Ämmaemand vastab Perekool.ee portaalis 1.-4. juuni Vastus teemale: 2019 Ämmaemand vastab Perekool.ee portaalis 1.-4. juuni

Postitas:

Kas tänapäeval tehakse keiser ka üldnarkoosiga kui näiteks üks kaksikutest on valet pidi ees siis on tulemas keiser.Samas ma ei kannata ei proovide võtmist ega ka muid selliseid asju ,hakkab paha ajab oksele ja pilt kaub ära lihtsalt silme ees. Ma ei kujuta ette kui peaks keiser tulema ja nö kuulen kõik mis teevad ja mingil määral näen mis toimub kas on lootus et ikka üldnarkoosis tehakse?

Tere

Plaanilisi keisrilõikeid üldreeglina ei tehta üldnarkoosis. Teie puhul on eriti oluline, et oleks võimalus teha spinaal-/epiduraalanalgeesias. Anesteesia valik on oluline teie laste seisukohalt. Anesteesiat tehes ei pea te muretsema, sest kogu protseduur kaetakse vastavate steriilsete linadega ja te ei näe midagi. Samuti ei ole tavaks arstidel rääkida, mida nad parasjagu teevad. Te võite enne operatsiooni seda ka teid opereerivale meeskonnale öelda, et te ei soovi teada, mida parasjagu tehakse.

+1
0
Please wait...
To report this post you need to login first.