Esileht Beebi ja mitmikud Kulud beebile Vastus teemale: Kulud beebile

Postitas:

Kulu oleneb täielikult su rahalistest võimalustest ja soovist. Soovitan ka tabeli koostada, juba asjade kirjutamine annab ülevaate mida vaja ning palju eelarve kulutada lubab.

Mul enda tabel olemas, mis hõlmas enne lapse sündi tehtud ostud ja kulud kuskil lapse 4 kuuseks saamiseni. Hiljem ei jaksanud enam edasi arvestust pidada. Igatahes kõik kulud kokku oli 1740 EUR-i, mis siis jagasime mehega pooleks.
Järelturult ostsime vankri, elektrilise kiige, riided ja mänguasjad. Ülejäänud asjad ostsime uuena. Siia kuulub siis kõik järgnev: turvahäll, kandekott, mööbel (voodi, reisivoodi, mähkimislaud, vann), voodipesud, hügieenitarbed (mähkmed, beebikõõma shampoon jne), apteegi kraam (kraadiklaas, mähkekreem jne), rinnapump, imetamise abivahendid, fotograafi juures beebipiltide tegemine, perekooli tasulistel loengutel käimine, haigla perepalat, söögitool ja veel mõned väiksemad kulutused.

Kõige rohkem kuluski raha vankri, turvahälli, voodi, beebikiige ja fotograafi juures beebipiltide tegemisele. Kui eelarve kitsam, siis kindlalt need on kohad, kust saaks rohkem kokku hoida.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.