Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Juuni triibupüüdjad 2019 Vastus teemale: Juuni triibupüüdjad 2019

Postitas:

Minul see tsükkel segane seis ov-ga. Kas see on normaalne, et tsükli 10 päeval juba algab ov? Arst kutsus neljap uh-sse, et vaadata millal ja kas ov ikka toimib. Täna nii kahtane olla, voolus vesine ja munasari torgib. Tegin igaks juhuks ov testi ja oli pos, kuigi veidi heledam kui kontroll triip.

Saa siis aru, millal siin tegutseda tuleb ja mida ma seal neljap enam näen kui ov möödas, kas arst saab ka seda vaadata kui ov on toimunud ja munarakk vabanenud? Grrrrrr

Hei! Miks sa ütled, et ov test on positiivne, kui teine triip oli heledam kui kontrolltriip? Ov test on positiivne ainult siis, kui teine triip on sama tume või tumedam kui kontrolltriip. See ei ole nagu rasedustest, et igasugune triip loeb.

Nii tugevat vale positiivset ka ma ei usu, et saaks tekkida. Kuigi tõsi on see, et teistel tsüklitel on mul tume-tume triip tipp hetkel ja ülejäänud aja ei näe isegi kuma. Môned jälle ütlevad et mônel naisel ei lähe kunagi see triip nii tumedaks ja jääbki veidi heledam. Aga veel veidramaks teeb asja see, et tänasel testil triip veel väga heledalt näha, ehk siis ov pidi eile olema ja täna on voolus ka null.
See teeb nii vihaseks, kui terve kuu läheb raisku:((((
Eks ma teen teste kuni neljap kuna siis itks UH ja saab kindlalt teada, mis värk on. Eelmine tsükkel oli 24 päeva, vbl siis nihkuski kogu ov värk ka nüüd 10. Päevale

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.