Esileht Beebi ja mitmikud Aptamili kasutajad Vastus teemale: Aptamili kasutajad

Postitas:

See on puhta vale , et rp olevale lapsele ei anna vett juua!! Rp on söök ja vesi januks. Olen selle teemaga väga kursis, kui esimest last imetasin, suvi oli palav ja laps rahutu, ei adunud kohe, et milles point. Kurtsin emale toona, et laps rahutu ja viriseb, et ju palavusest. Ema küsis kas sa vett oled juua andnud?. Ei olnud. Laps sel hetkel oli ca nädalane.

Keetsin vee ära ja jahutasin maha ja laps jõi mõnuga ikka ja pärast rp peale ja kõik ok.

Tänapäeval müüakse poeski ju lastele vett, nt Hipp.

Pange ennast lapse olukorda, suudate ise ilma veeta olla? Vesi on väga tähtis.

Tule taevas appi! Kõike mida saab valesti teha, tegid valesti! Ja kelle soovitusel? Ema ütles? 😀 ja siis tuled siia soovitama!

1. Nädalasele lapsele ei tohi puhast vett anda (kui üldse, siis glükoosiga segatud, muidu ei imendu, see on imiku seedimise eripära).
2. Nädalane nuttis ja oli rahutu, sest tal oli kõht tühi. Sina andsid talle vett 🙂 Oleks pidanud tihedamini rinda andma.
3. Kui rinnalapsel on janu, siis tuleb talle tihedamini rinda pakkuda. Kui kõht tühi ei ole, siis ta joob sealt ainult eelpiima, mis on oma olemuselt nagu glükoosivesi ja sealt vesi imendub paremini.
4. 30-kraadise kuumaga võib tõesti lapsele veidike jahutatud keeduvett juurde anda (max 10ml) ja seda ainult peale rinnapiima, mitte enne!

Olen omal ajal pidanud nõu TÜK lastearstisega ja palun sul sinu ema soovitusi siin mitte jagada!

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 11.04 04:01; 13.06 17:08;
To report this post you need to login first.