Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Juuni triibupüüdjad 2019 Vastus teemale: Juuni triibupüüdjad 2019

Postitas:

Ma käisin kõigepealt 17.05 rasedust tuvastamas, siis oli hCG 25. Siis kinnitamiseks käisin uuesti 20.05, siis oli 69. 23.05 õhtul hakkas määrima, käisin uuesti veretestil 27.05, siis oli hCG 76 (ehk ilmselgelt liiga väike tõus). Vahepeal ei ole rohkem vereteste teinud, eilne oli siis 477. Ehk ta on siin tõusvas joones liikunud – aga ise katkenud pole ja rasedust ka pole.

Uurisin ka nende ravivõimaluste kohta – huvitav, kas ma saan ka ise soovi avaldada, missugust ravi teha? Ma olen ise metotreksaati tablettide kujul muude terviseprobleemide tõttu võtnud (jätsin ravi 6 kuud enne beebiplaane pooleli – arst käskis, kui rasestumissoovist rääkisin, see on üliohtlik toimeaine lootele) ja see tekitas mul räigeid kõrvalnähtusid.

Maasikas

Kas sa arstile ka rääkisid sellest kolmandast vereproovist? Kui jah, siis nii uskumatu, et arst kohe ei taibanud, et võib-olla pole tavaline katkemine (aeglane hcg tõus on klassikaline emakavälise tunnus).

Mina said valida. Ma tegelikult pabistasin väga selle süsti pärast (see on põhimõtteliselt keemiaravi) aga arst rääkis kui tõhus see on (98% naistel pidi mõjuma) ja proovisime. Hcg muudkui kasvas edasi & siis tulid juba kõhuvalud ka ja pidin ikka opile minema. Tagantjärgi oleks tahtnud kohe LAPi teha- parem hull lõpp kui lõputu hullus.

L. (Ma olin see eelmine Kägu ka, unustasin nime panna)

Minule toona, kui emakaväline oli, et süsti puhul ei tohi vähemalt 6 kuud uuesti rasestuda. Ja minul siiski lap ka tehti. Sest oli liiga suur hcg juba süsti jaoks.Minu hcg oli üle 5000

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.