Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Juuni triibupüüdjad 2019 Vastus teemale: Juuni triibupüüdjad 2019

Postitas:

Blondu, miks sa väidad nii kindlalt, et ei puhastu ise? Ühes ITK infolehes isegi öeldud, et “Mõnikord (44–69%-l emakavälistest rasedustest) raseduse areng peetub spontaanselt ja tekkinud raseduskolle imendub iseseisvalt.“ see ju ometi seda tähendab? Sul võis olla kogemus küll teine, kuid see ei defineeri ju 100% kõigi olukordadest.

Su spermogrammi küsimuse kohta ka vastuseks, et minu mees sai ka tulemused paari tööpäevaga. Neljapäeval käis, esmaspäeva hommikuks oli olemas. Ausalt öeldes ei tulnud selle pealegi, et nende usaldusväärsus kahtluse alla seada. Ma usun, et see protsess, et spermast näitajad välja saada, ei ole ju ometi selline, mis võtabki paar nädalat aega ja kui kiiremini tehakse, siis “ei ole usaldusväärne”. Pigem ilmselt sinuga see lugu, et kas teatud arstid on puhkusel, et varem sulle seda panna üles ei saa vms.

Triibik

Mina räägin emakaväliste põhjal mida ise kogenud ja mida lähi tuttavad. Ja pole kuulnudki kui aus olla, et ise puhastujs. Esiteks ei kujuta ette kuidas saab munajuhast või munasarjast ise puhastuda, ehk välja imenduda. Esiteks, kui hcg kasvab , kasvab ka loode aina suuremaks. KUI peetub väljaspool emakat, siis on mingi protsent, et väljub ise. Muidu küll mitte.P.S Pidasingi silmas, KUI hcg kasvab.

Proovide kohta ka kirjutasin miks ma küsin ja miks ma kahtlustan seda, teist ja kolmandat. Ja ka kirjutasin, et on ka erinevad kliinikud jne jne. Ja ka muidugi, et arstid puhkavad.
Ja ka mainisin, et ei mõtle seda kaugeltki paha pärast.

Seega see teema lukus.

0
-3
Please wait...
To report this post you need to login first.