Esileht Tööelu, raha ja seadused. Kinnisvara ostuga ummikus Vastus teemale: Kinnisvara ostuga ummikus

Postitas:

Vastuseks esimesele vastajale – üle oma võimete ei ela. Kahe lapse kōrvalt kohe 11 tuhat 2 aastaga kokku koguda, samal ajal olin veel emapalgaga ja ülikoolis käies, noh, ei ütleks, et üle võimete elame. Teema on ju ka sellest, et ei julge suurt laenu võtta.
Ühetoalise ostsime mehega 4 a tagasi, kogusime samuti metsikult ja tegime lisatöid, mees käis samal ajal ülikoolis magistris,mina too hetk mitte. Tema vanemad andsid 3 tuhat juurde, muu saime ise. Maksis ta muidu üle poole võrra vähem, kui praegune väärtus. Aga lasteta oli lihtsam koguda ka.
Ühetoalise saaks müüa paari aasta pärast. Hetkel elab seal minu noorem õde, meie vanemad on kahjuks surnud, erinevatel põhjustel pärandit väga ei olnud jätta, seega andsin laste sündides korteri talle kasutada, kuni ise jalad rohkem alla saab.
Kōrget intressi põhjendas Coop sellega, et mul üsna äsja emapalk lõppes ja töö MTÜ all pole piisavalt turvaline(kuigi organisatsioon on üle 20a vana),lisaks lapsed väikesed. Soovitati ainult mees taotlejaks panna(tal haridus ‘paremas’ reaalalas, palk veidi üle 2t kätte)ja odav ja uus asi osta, kui madalat intressi tahame. Noh, minu jaoks absurdne, aga eks pank mõtleb teisiti.
Uurime pangad läbi, kui intressi alla ei saa, üürime edasi kuni ühetoalise müüki panna saame.
Aitäh teile 🙂

+3
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 14.06 13:03; 15.06 20:50;
To report this post you need to login first.