Esileht Väikelaps Hoitakse aia kohta kinni, ise kohal ei käida Vastus teemale: Hoitakse aia kohta kinni, ise kohal ei käida

Postitas:

Mina olen ausalt öeldes väga tänulik neile vanematele, kes mu noorema lapse rühmas sedasi “kohta kinni hoiavad”. Sest mina pean käima 5 päeva nädalas pikad päevad tööl, ja minu sõimekas oleks ilmselt kevadeks täitsa omadega läbi, kui ta kõik päevad veedaks tohutu suures lärmakas kambas. Aga reaalselt on tema rühmas vähemalt 5-6 last, kes üldse pole lasteaias käinud või kadusid paari esimese kuu jooksul. Lisaks viirushaiged ja puhkepäevade võtjad, nii et reaalselt on enamik aastast olnud kohal 3–5 last korraga, kõige rohkem oli ükskord vist 7 last. Jõulupeol 5, emadepäeval 4, pildistamisel 6. Rühm on väga vaikne ja rahulik, stressivaba. 🙂 2-3-aastastele ikka suur asi.

Minu laste lasteaed on ka aastaid hästi populaarne olnud, aga viimasel ajal on olukord palju lõdvemaks läinud (lasteaed on jätkuvalt väga tore). Eelmisel sügisel võeti lausa 1,5-aastasi vastu, vanasti polnud noorematel kui 2,5 a üldse kohale lootust.

Minu arust 5-aastaste ja suuremate laste lasteaiakohad pole kuskil mingi defitsiit, nii suurtele lastele saab vabalt peaaegu igas lasteaias koha.

+16
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 15.06 20:58; 17.06 06:34; 17.06 10:43;
To report this post you need to login first.