Esileht Pereelu ja suhted Töökaaslase abikaasa on saripetja Vastus teemale: Töökaaslase abikaasa on saripetja

Postitas:

Minu meelest peamine, miks sõnumitooja maha lüüakse, on see, et sõnumitooja läheb ütlema selges ootuses, et nüüd peab naine oma lehtsaba maha jätma. Sest kes ei jäta, elab ju mehega edasi koos ainult raha pärast ja on ebaväärikas jne. Seega selgelt targem on teeselda, et ei tea oma mehe afääridest midagi. Päris elus koosneb paljude lastega kooselu palju rohkemast kui lihtsalt rahal baseeruvast abist. Igaüks, kel on rohkem lapsi, teab, milline logistikapuzzle on kodune kalender. Absoluutselt igale päevale jagub mõni asi, kus keegi peab varem töölt ära minema, kedagi tooma-viima, esinemist vaatama, ekskursioonitoitu varuma vms. Võiks arvata, et neid asju on paar korda aastas, aga reaalsuses on peaaegu iga nädal mitu korda. Koos elamine teeb paljude laste kasvatamise kordades kergemaks. Sest on suur vahe, kas pead kolm pisemat riidesse toppima, et vanemat last kusagilt ära tuua, või võid pisemad teise vanemaga koju jätta. ABIelu mitme lapse puhul tähendab tõesti pidevat üksteise abistamist laste kasvatamisel. Ainult masohhist loobub sellest abist. Teiseks on tõenäoliselt see lehtsaba kodus sama tore nagu enne, temaga on tore koos hommikul kohvitassi taga nalja visata ja õhtul tema õla najalt teleka ees tukkuda. Ja oma suure laste hulgaga on mõistlikum kinni hoida nendest meeldivatest nüanssidest. Kui et täiesti üksi jätkata. Milleks? Mis täiest üksi selle lastehulga juures parem on, kui lehtsabast mehe kõrval? Seksuaalseid kiikse on ju igasuguseid, iga kiiksu pärast veel ei pea oma elu ülikeeruliseks elama. Minu jaoks on hulk lapsi näiteks alati olnud olulisem, sest lapsed pakuvad mulle pidevat rõõmu ellu, kui truu mees. Hetkel küll see jutt kõik hüpoteetiline, sest minu mees paistab siiani truu olevat. Aga ma saaksin väga pahaseks, kui keegi avastaks tema truudusetuse ja siis kukuks mind survestama, et mees tuleb maha jätta.

Olgu pealegi! Aga sinu kirjeldatu on ju ratsionaalne, külma kõhuga kalkuleeriv ja ilma tunneteta suhe. Mitte soe, siiras ja tõeliselt armastav suhe.

Oled sa ikka kindel, et selline suhe sind PÄRISELT ka teeks õnnelikuks?

Minu meelest just vastupidi…kirjeldatu on pigem armastav suhe, kus on ruumi andestusele ja aktsepteerimisele. Ja see suhe, kus päevapealt mees välja visatakse või teise tuppa kolitakse, on sellised kalkuleerivad suhted, mis samas põhinevad ainult seksile, sest puhtalt seksiga seotud teo pärast lõpetatakse mehega suhe. Ma saan aru veel, kui mees pikalt on paralleelsuhet salaja aretanud ja elab ühega, aga armastab teist, aga kui ongi olnud mingi täispeaga üheöö suhe, kus tundeid mängus pole…

Aga miks peab andestama ja aktsepteerima midagi, mida vastaspool teadlikult ja meelega teeb? TEMA TEAB, et mulle kõrvalhüpped ei sobi, aga teeb seda siiski…? Kas see ei näita tema tegelikku suhtumist meie suhtesse?

P.S. Mul on HPV mitu tüve. Kaks neist kõrge vähiriskiga, lisaks on mul kunagi diagnoositud klamüüdia. HPV pärast käin iga kuue kuu tagant kontrollis. Peale oma eksmehe mul rohkem partnereid ei ole olnud. Mis arvad? Kas on asjatu nõmetsemine?

+12
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 15.06 14:44; 15.06 18:58; 15.06 19:49; 15.06 21:04; 15.06 21:08; 16.06 22:42;
To report this post you need to login first.