Esileht Imetamine Gaasivalud ja sellega võitlus. Vastus teemale: Gaasivalud ja sellega võitlus.

Postitas:

Minu perearst teadis Colifist. Saime vist kõik erinevad gaasirohud järgi proovida, aga ükski ei aidanud absoluutselt, sest meil olid koolikud ja ei aidanud ei rohud ega minu menüü igasugune piiramine. Läksi 4daks elukuuks üle, sinnamaaini aga igal õhtul 5 h lohutamatut nuttu. Kaisutamine, rind ja nahk-naha kontakt, biolatte boulardii + linas kandmine natuke leevendas.

Tere. Teemaalgataja siin.
Meie perearsti õde teadis ka Coliefist, ütles, et see on probiootikum:)
Colief ei ole gaasirohi, lihtsalt igaks juhuks märgin ära. Gaasirohi tegeleb gaasiprobleemidega siis, kui gaasid on juba olemas. Colief üritab ühe gaaside tekkimise põhjust kontrolli all hoida, kui see peaks olema üldse konkreetsel juhul põhjuseks. Kui ei ole, siis see ka ei aita.
Öelda, et mitte midagi ei aita, !sest! teil olid koolikud on pisut kentsakas. Koolik on deffineeritud aja ja tiheduse järgi. Kui pikalt ja, kui tihedalt muidu terve laps nutab. Koolik iseenesest ei tähenda veel gaasiprobleeme, see ei ole üldse diagnoos, ega ka haigus. Pigem üldine nimetaja ülalmainitu kohta. Kuigi jah, tihti on üheks põhjuseks just gaasivalud ja sellest ka ilmselt nimi: ladina keeles colon – soolestik -> colic – koolik. Aga, kui gaasiprobleemid ei olnud põhjuseks, siis nendega võitlemine ei saagi kooliku vastu aidata. Mulle tihti tundub, et inimesed tegelikult päris täpselt ei tea, mida see termin tähendab, kohati ka arstid mitte:)

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 05.07 16:35; 10.07 02:38; 10.07 02:41; 10.07 02:54;
To report this post you need to login first.