Esileht Pereelu ja suhted Armumaagia Vastus teemale: Armumaagia

Postitas:

Sel pole maagiaga midagi pistmist. Lihtsalt kui on piisavalt soosiv keskkond (näiteks piisav sagedus kohtumisteks, võimalus ennast avada nii sõnade kui kehakeelega, keskmisest mitte eriti hälbiv kehakaal ja mees pole parajasti silmini teisesse armunud), siis suudab pea iga naine pea iga mehe ära tinistada, kasvõi kihlveo peale.

Abiks on ka see, kui see naine on elus tähelepanelikult kuulanud, mida teised mehed räägivad naistest, kellesse nad on meeletult armunud. Mida märgatakse, mis süübib meelde, mis köidab. Näiteks väga sageli räägivad armunud mehed oma kiindumuse pbjekti eriliselt lõhnast…ja seesama parfüüm teise naise peal ei köida neid üldse. See polegi tegelikult lõhn.

Muidugi vajab see naiselt ka teatud oskusi – oskust ennast kõrvalt vaadata, kindlasti intelligentsust, piiritunnetust, oskust väljendada loetud hetkede jooksul seda, mida tahad väljendada ehk teatud artistioskusi. Oskust sisse (ja vajadusel välja) lülitada oma šarmi, ilma et see kõik ümbritsejatele naeruväärne tunduks. Oskust kontrollida oma hääletooni ja sõnu. Lisaks julgust ja teatud hillitsetud vabameelsust.

Lõpuks ei armu enamik mehi seksuaalselt avameelselt avali naisesse. Armutakse siiski nö saladusega naisesse, kellest paistab kohustuste- ja probleemivabadust (mis kodus ehk naisega nii ei ole), põnevat sisemaailma, teatud kaitsetust segatuna iseseisvusega, sügavust ja kerget tütarlapselikku kohmetust. Kõik see kombineeritud saladusega, mida mees kohe tahaks avastada ja vallutada (ja mida kodus oma naisega sageli enam pole).

Kui võrgutaval naisel osaliselt kõiki neid oskusi pole, siis osav naine oskab seda teeselda ning pea iga mehe ära näpsata. Kauaks ja miks üldse – see on teine asi.

Lõpetuseks lisan, et ma ei kiida ega laida seda absoluutselt, ma lihtsalt tõden ilmselget – osav ja tark naine saab viitsimisel ja teatud asjaolude sobivusel rajalt maha pea iga mehe. Selleks pole mingit müstikat vajagi. Sõna võrgutamine tooks nagu silme ette mini, dekoltee, huuled-juuksed ja võrksukad…aga tegelikult on parem arsenal saladus, see etwas või tuum, millele nime ei oskagi anda, köitvus ja šarm.

+7
-4
Please wait...
To report this post you need to login first.