Esileht Pereelu ja suhted miks enamus naised ei luba meestele sõbrannasid? Vastus teemale: miks enamus naised ei luba meestele sõbrannasid?

Postitas:

Abikaasal vist muul ajal sõbrannasid pole. On naiskolleegid kellega käib lõunal ning vahel ka komandeeringus. Mina ei muretse.
Minul on meessõpru. Nii ammuseid ammuseid tutvusi kui ka värskemaid tutvusi.
Üldiselt tihedamini kui paar korda aastas ma igaühega neist väljas ei käi. Mõnega käin näiteks korra 3 a jooksulväljas. Võimalusel teen nendega mõne pika lõuna, mõnega teeme ühise trenni, mõnega saame tõesti eraldi õhtul kuskil kohvikus või pubis kokku ning teeme linnapeal jalutuskäigu.
Päevastest kokkusaamistest räägin üldjuhul mehele hiljem. Õhtustest kokkusaamistest räägin abikaasale varem. Põhimõtteliselt kui mu kaasa sooviks, võiks ta kõigile neile kohtumistele kaasa tulla. Nii mu abikaasa kui ka mu nö meessõbrad on toredad inimesed. Abikaasa eelistab üldiselt mitte tulla, et me saaks omi asju rääkida.
Miks mul on meessõpru? Sellepärast, et olen õppinud mehelikul alal ja töötan mehelikul alal. Kursakaaslasteks ja töökaaslasteks on peaasjalikult vaid mehed olnud. Ma jääks niipaljudest erialastest vihjetest, teadmistest ja suundumustest maha ning ilma kui nendega ei suhtleks.
Üldjoontes on kõik nad minu abikaasaga kohtunud ning mina nende kaaslastega, kuid kokku saame üldiselt üks-ühele.

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 16.07 01:12; 02.09 23:06;
To report this post you need to login first.