Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Kas rase? Aborditeema? :( Vastus teemale: Kas rase? Aborditeema? :(

Postitas:

Misasja stressad ja “10x ümber mõtled”, niikaua kui pol e kindel, et tegemist pole tsüklihäirega. Siin on öeldud juba kümme korda- mine tee veretest. Ja alles siis närvelda, kui on põhjust! Ja siis käime meie pinda, et jäta laps alles, kui üldse ON last. Ja isegi siis on nädalaid aega mõelda, mida teha.
Mis mõttes “verd ei ole mõtet võtta”, selle asemel panna inimene 2 ndl max stressisituatsiooni?! Kui sul pole haiglat läheduses, siis veretesti saab tellida ja teha ka perearst, suuremates linnades, kus on synlab ja haiglad, pole üldse probleemi. Mingit “arsti aega” pole vaja ega arsti, kes “saadaks”, ise lähed! Aga kui sulle meeldib praadida ja “oktoobrini oodata”, no… Ma saaks aru, kui sellist juttu ajaks 16-aastane, kel tõesti pole naistearstide ja rasedusega jne mingit kogemust, aga sul on kahe rasedusega nagu natukene rohkem aimu, mis ja kuidas.

Teatud mõttes ei ole kodune test mõeldud kvalitatiivseks hindamiseks, triip on triip on rasedus. Aga kui see triip jääb pidevalt vaevumärgatavaks jne, siis võib arvata, et kas on kuivamistriibud (kuna tehtud ja kas täpselt juhendi järgi, siin on palju juhtumeid “õngitsesin 2 tunni pärast prügikastist vana pissitesti välja ja siis nägin teist triipu, mis nüüd saab?!”, kuna vaadatud tulemust, mis tundlikkusega mis testid, seda me ei tea) või tsüklihäire või on rasedusega midagi muud kehvasti (kõige halvem variant emakaväline, millele peab võimalikult kiiresti jälile saama) vms. Ja emakavälisega ei pruugi sul olla aega 10 päeva passimiseks, enne oled opilaual lõhkenud munajuhaga- see on kõige mustem võimalik stsenaarium.

Mine tee veretest ometi ära! Selline 2ndl teadmatuses kõlkumine on ju jube. Ja soovin, et tulemus oleks negatiivne ja pääseksid lihtsalt kerge stressiga, kui sa praegu pole raseduse kandmiseks valmis.

+10
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt 15.08 18:27; 18.08 18:48; 19.08 12:38; 20.08 11:22; 22.08 22:15; 23.08 12:10; 23.08 13:06;
To report this post you need to login first.