Esileht Väikelaps Milline piimasegu/ piim üle 1a lapsele, kellel tekib nö. tavalisest lööve? Vastus teemale: Milline piimasegu/ piim üle 1a lapsele, kellel tekib nö. tavalisest lööve?

Postitas:

Piisavalt vana laps, et lehmapiima või piimasegusid ei peakski enam jootma talle. Võib süüa sama toitu, nagu ülejäänud pere. Kui kodujuustu või keefiri kannatab, siis neid anda.

Ma olen mõlema lapse imetamise lõpetanud, kui olid umbes aastased. Piimasegusid ei saanud üldse. Kui rinnapiima enam ei saanud, siis jõid keefiri ja sõid kodujuustu. Tavalisest lehmapiimast läks seedimine korrast ära, tekkisid jubedad gaasid. Nii et piima niisama jooma hakkasid alles 3-4-aastaselt, siis oli näha, et talusid seda hästi, midagi ei juhtunud. Seni aga said hapendatud piimatooteid, nendega ei tekkinud mingit reaktsiooni. Putru keetsin veega, mõnikord panin väikse törtsu piima sisse.

Perearst ütles, et see on tavaline asi, et lapsed umbes 2-3-aastaseks saamiseni hästi lehmapiima ei talu, pärast seda aga saavad seda juua, rpa andmisel üleaastasele ei näinud tema mingit mõtet, kui laps on juba mitmekülgse peretoidu peal.

Nagu eespool keegi kirjutas, janujook on vesi, pole mõtet tassist nii suurele lapsele piimasegu või piima joota. Need segud on ikkagi mõeldud ju väiksematele toidukorra eest. Piim kui selline on ikkagi toidu eest juba, mitte niisama harjumusjoogiks.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.