Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Nii palju küsimusi. Pcos-ga rasedaks? Vastus teemale: Nii palju küsimusi. Pcos-ga rasedaks?

Postitas:

Mida on tehtud pcosi ravimiseks? Kui raske on, osadel naistel kõigub tsükkel ainult paar päeva, teistel pole elus ilma ravimiteta ühtegi ovulatsiooni, raskeusastmed on väga erinevad sel hormoonihädal.
On proovitud kasutada Metformiini, mis on kirjade järgi diabeediravim, kuid kuna pcos on ainevahetushäire ja seotud insuliiniga, siis aitab. Kes on kimpus pcosi ja ülekaaluga, võivad saada abi ka kaalulangetamisel, aga aitab ka nn saledatele pcosikatele.
On ka vana operatsioon, millega tehakse augud munasarja ümbritsevasse kõvasse kesta, mis esiteks ei lase munarakkudel ovuleeruda. Munasarjade drillimiseks nimetatakse, väike operatsioon, mul aitas hästi, tsükkel oli peale seda aastaid ideaalselt paigas, millist luksust polnud mul eluaeg olnud.
Pillidega ravimist mina ei soovita, see ei ravi põhipõhjust ehk hormoonide tasakaalutust.
Võib muidugi jätta pcosi tähelepanuta ja minna otse viljatuse ravimisele (kuigi viljatuse põhjus ongi pcos) ehk hakata kohe ov stimuleerimise ja rasestumisele kaasaaitamisega tegelema.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 14.10 18:23; 15.10 10:55; 18.10 13:33;
To report this post you need to login first.