Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Nii palju küsimusi. Pcos-ga rasedaks? Vastus teemale: Nii palju küsimusi. Pcos-ga rasedaks?

Postitas:

Kulla teemaalgataja, see munasarjade juures valu on tõenäoliselt ravimi kõrvalmõju lihtsalt, eks nad saavad ju omajagu vatti. Kui oli mitu folliikulit, siis neist võib jääda ka natuke nn vaba vett munasarjade lähedale, mis ärritab kudesid ja valutab (imendub ise, see on normaalne).
Selle aja peale võib arvata, et mees on ka igatepidi kontrollitud ja korras? Oleks tegelikult viimane aeg ka ravida seda pcosi.
Mina sain pcosi diagnoosi elu esimeses ultrahelis, kui päevade vahe juba 90-päevaseks kiskus. Nii nad kuidagi käisid, aga regulaarsusest oli asi kaugel. Mingi aeg sõin ka pille ja kui pillid ära jätsin, siis munasarjade töö enam ei taastunudki. Edasi metforal, munasarjade drillimine, kõik dci/inositoolid jms, stimuleerimised nii tableti kui süstiga said ära proovitud, siis olin mina päris ok (arst ütles, et kui ainult minus oleks asi, siis oleks ammu rase juba), aga mehel sperma kehva ja nii ivf teed me ikkagi läksime. Ivfiga saime kaksikud ja pesamuna tuli nii, et ei jõudnud veel proovimagi hakata, 2 kuud pärast spiraali väljavõtmist olin rase.
Jõudu ja kannatlikkust sulle!

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 14.10 18:23; 15.10 10:55; 18.10 13:33;
To report this post you need to login first.