Esileht Pereelu ja suhted Naised kes on maganud üle 20 mehega Vastus teemale: Naised kes on maganud üle 20 mehega

Postitas:

Kle sorry, aga on asju, mida ei räägita omavahel. See, et seksiseiklusi minevikust ei teata, ei ole üldse imelik. Mu mees on öelnud, et tema ei taha teada, kui palju mul mehi on olnud. Ta teab, et tema on mul kolmas nö pikem suhe ehk elukaaslane, aga vahepealsed seiklused teda ei huvita.

Kas raske pole nii elada? Kogu aeg pead ju kätt pulsil hoidma, et mitte midagi kogemata välja ei lobiseks.

Vblla keegi neist “seiklustest” oli muidu tore inimene ja ütles mingi hea aforismi ja sa ei saa seda mehega jagada… Sest ta küsiks kohe, et mis tuttav see oli?

Või käisid mõnega mingis ilusas kohas/üritusel/teatris/langevarjuhüppel vms ja siis pead valetama, et pole käinud.

Jne, saad aru küll, mida ma mõtlen…

Ma suhtlen tõesti mõnega nendest ka tänapäeval, aga kunagine seksiseiklus ei sega kedagi. Kas sa kujutad ette, et kui keegi neist midagi ütles ja tahad oma mehele seda edasi öelda, siis ütles, et “minu kunagine seksiseiklus ütles” või näed tänaval kedagi ja ütled mehele, et näe, ma olen temaga seksinud”. Ma võin igasuguseid asju mehele rääkida, aga sealhulgas ei pea ütlema, MITME inimesega ma seksinud olen või konkreetselt mõne inimese kohta, et sellega ma seksisin. Milleks ometi. Vabalt võin öelda, et olen seal käinud kunagi mõne tuttavaga, aga võin ka öelda, et vana peikaga või eksmehega või mida iganes. Ja sealjuures ma isegi ei valetaks.

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 13.10 20:26; 15.10 13:42; 15.10 18:02; 16.10 08:12; 17.10 12:25;
To report this post you need to login first.