Esileht Pereelu ja suhted Milline on mees kellega seksida tahaksid? Vastus teemale: Milline on mees kellega seksida tahaksid?

Postitas:

See, kuidas inimene räägib, millist hääletooni kasutab, kas nalja mõistab, kuidas end ülal peab, on puhtalt iseloomuküsimus.

Ei ole. See on puhtalt geenide asi. Suurema tõenäosusega mees, kes on terve elu suurt pikka kasvu ja kena olnud, kasvab ülesse enesekindlana ja peab end üleval niimodi, et naistele ta meeldib need asjad käivad koos. See umbes sama, et selline kena mees tuleb õpetab halbade geenidega mehele, et sa pead ikka rohkem alfa ja enesekindel olema ja kui inetu mees käitub samamoodi siis teda vaadatakse lihtsalt kui mingit tüütut, ebameeldivat veidrikut. Üldiselt mehe ebakindlus ja see kuidas ta end üleval peab on alati seotud tema geenidega. See ei tähenda, et ta on halva iseloomuga. Naised peavad põhimõtteliselt mehe iseloomuks tema heade geenidega kaasa tulevat enesekindlust ja väga pinnapealseid omadusi. See ei ole iseloom ehk siis nad ei hooli iseloomust.

+1
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.