Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Oktoobri triibupüüdjad 2019 Vastus teemale: Oktoobri triibupüüdjad 2019

Postitas:

No Minu eilne ov test oli küll nii hele, et pea olematu. Ehk siis ov oli ikka sinna laupäeva, pühapäeva vahele. Kui olid kõige tumedamad triibud.Siis ov aeg ka tsükli järgi pidi olema. Cd8-cd9. Siis tsükli pikkus 23 päeva. No mine tea. Panustatud sai ja igaks kümneks juhuks ka täna veel tuleb seda teha???? saame näha. Täna cd11.

Ovulatsioon toimub 12-36 tundi peale seda kui sa positiivse tulemuse testile saad. Siis kui triibud on sama intentsiivsusega või testtriip tugevam kui kontrolltriip on kõige soodsam aeg vahekorraks aga see ei tähenda, et siis ovulatsiooni toimub.

ewe, kas sa oled testi korranud? ????

Jah kullake ma tean millal ov toimub peale positiivset testi????
Ma lihtsalt eile ei testinud. Viimane testid olid olematu triubuga. Kõige intensiivsemad triibud sain reede, laup. Selle järgi arvutasingi ov aja toimuvaks laup või pühap. AGA igaks juhuks ka eile panustatud, no iial ei tea ju seda keerulist naisekeha???? Kuna ei testinud. Mina olen ov testile saanud triibud peaaegu sama tumedad mõlemad. Aga mitte kunagi sama tumedad või tumedadamad. Ja ov on toimunud siiski. Kindlaks tehtud UH-s.Oli perioode, kui olen minagi ov testidega mässanud, aga mitte pidevalt. Elame näeme nüüd.

Aga üks asi kindel, et ma ei taha küll seda IUI, olen selle kohta isegi lugenud/kuulnud, et see suht mõtetu aja raiskamine. Minna pigem täispanga peale välja???? aga kõik selgub.
Rasvaseid triipe siia kuusse veel????

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.