Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Oktoobri triibupüüdjad 2019 Vastus teemale: Oktoobri triibupüüdjad 2019

Postitas:

Guguu, 🙂 siis meil hea koos ühte sammu astuda. Mul ka dupha tsükli teiseks pooleks määratud. Esimest korda võtan seda ja mul tunnuseid pole miskit. Lihtsalt mõtlen, et kui 10 päeva läbi saab, siis ju tegelikult peaks testima, et positiivse testi korral edasi võtta? Või ma ei teagi, kuidas see lugu käib selle duphaga?
Mul ammusest ajast kuidagi selge tunne südames, et sept või okt on minu kuu lõpuks. Sept oli anovulatoorne ja nüüd ma ei julge päris kindlalt ka oktoobrist midagi loota. Nende spermapoistega on vist nii, et vajavad elukspüsimiseks seda viljakat voolust, aga minul oli näiteks ov paiku kuiv mis kuiv. No julge siis veel loota 🙂

Lu

Lu, nii sarnane lugu minu omale! Valu, enesetunde muutus, temp tõus kõik samas rütmis. Aga mul kõik ühe päeva võrra nihkes, arvan valu ja pistmise põhjal, et ov toimus teisipäeva õhtul (samas vooluse järgi kahtlustasin juba pühapäeva, siis sai ka panustatud seetõttu). Panin arvutusega pange ja olen hoopis 7DPO vist, ma lugesin ov toimumise 1.-ks ov toimumise päeva. Samas ega see nüüd nii tähtis polegi. Üleeile sai igaljuhul ultrahelis kinnitust, et on toimunud ja samal pool, kus tundsin.

Ajastuse osas mulle pigem on alati soovitatud mõni päev varem kui õigel päeval vahekorras olla, 2-3 p olevat ideaalne, aga spermatosoid ju elavat lausa kuni 5p naise suguteedes? Olen kuulnud ka teooriaid, et pikem “ootamine” seal keskkonnas mõjub poistele hästi. No ei tea, igaljuhul ma sinu šansse kehvaks ei pea.

Kaine mõistus plaanis ka pühapäeva hommikul testida, kärsitu pool minust vahepeal mõtles, et teeks reedel ka ja kui neg, siis pühapäeval uuesti… ma praegu võtan duphastoni, see andis mõnusad rasedussümptomid ka, vb sellest ka optimism.

Guguu

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 02.10 21:11; 03.10 14:55; 10.10 21:23; 16.10 11:36; 16.10 12:06;
To report this post you need to login first.