Esileht Beebi ja mitmikud Kaks last väikese vahega – kuidas magamine korraldatud? Vastus teemale: Kaks last väikese vahega – kuidas magamine korraldatud?

Postitas:

Paljudel on ju lapsed väikese vahega – kuidas teil see on korraldatud? Ja kas beebi nutt suuremat öösel üles ei aja? Ootan kogemusi ????

Meil magamistuba suur, aga alguses oli asi korraldatud nii, et suurem laps magas võrevoodis ja väiksem meie voodi vastu lükatud teises võrevoodis või meie voodis. Beebi nutt ei ajanud suuremat üles seetõttu, et beebi oli rinnapiimal ja minu kõrval ning kohe, kui rahutusemärke ilmutas, panin rinnale. Ööd olidki vaiksed, kisavabad. Kuna mõlemad lapsed olid kodused, polnud beebiaasta jooksul ka haigusi. Nüüdseks (väiksem on üle 1a) on suurem laps väiksema lapse häälega muidugi ka nii harjunud, et isegi väiksema lapse virin ei ärata suuremat last. Näiteks ühel õhtul algas väiksemal nohu (mille suurem lasteaiast hankis) ja ta ei jäänud kohe magama, vaid virises. Muretsesin, et kas suurem üldse suudab virina saatel uinuda ja äkki peaks väiksega teise tuppa minema – aga siis vaatan suurema voodi poole ja näen, et suurem oma voodis magab nagu nott. Öösel veel väiksem virises, aga suurem sellest ei ärganud.

Väljakutse võib olla see, kui teie tulevasel beebil on alguses koolikud. Siis peab emb-kumb vanem ilmselt beebiga elutuppa teda rahustama siirduma.

Kusjuures, meil ei tulene ühes toas magamine ruumipuudusest. Ruumi on (maja teine korrus), aga suurem veel ei taha kolida üksi teisele korrusele magama ning me ei sunni ka. Küll see oma tubade aeg ka tuleb. Nii ongi teisele korrusele esialgu sisustatud vaid suurema mängunurk, kus ta saab segamatult mängida selliste asjadega, mis väiksema kätte sattuda ei tohi.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.