Esileht Beebi ja mitmikud Beebil magamiseks tiss suus, iga päev aina rohkem Vastus teemale: Beebil magamiseks tiss suus, iga päev aina rohkem

Postitas:

Kui vankris magab 2-3h ja on nõus tegema väljas mitu und – siis on ju isegi hästi. See ongi sinu oma aeg praegu.

Ma oleks ainult 3-nädalase lapse rinnast eemal hoidmisega luti abil pigem ettevaatlik – just kuskil esimese elukuu lõpust kuni u 3 elukuu lõpuni on rinnapiimabeebidel marulise kasvamise periood, mis tähendab, et nad peavad väga tõsiselt tegelema piima juurdetellimisega. See järjepidev piima juurdetellimine on muidugi raske ja väsitav töö väikestele, nad panustavad sellesse oma viimasegi jõuraasu, seetõttu nad “vajuvadki” sageli ema kõrval ära. Aga mõne aja pärast, kui on pisutki hinge tõmmanud, ehmatavad jälle üles ja hakkavad otsima, et toiduallikas vajadusel kohe võtta oleks. Luti äraheitmine – ilmselt sinu beebi on nö. liiga kaval, saab aru, et ta raiskab väärtuslikku piimatellimise jõudu valele objektile.

Viimased hommikud olen mitu tundi temaga diivanil pikali olnud ja terved õhtud samuti. Peres on veel 2 last, kellele samuti tahaks tähelepanu jagada. Eile hakkasin esimest korda nutma õhtul, sellised süümekad tekkisid.

Jah, beebiea esimene ots ongi paljudel üks lõputuna näiv beebiga külitamine. Aga tegelikult lähevad beebi esimesed kuud ju kiiresti! Läheb nii paar kuud edasi ja on sul juba suurem beebi, keda saab panna mängumatile rippuvaid mänguasju vaatama ning aega hakkab olema hoopis rohkem.

Aga ära ole kannatamatu. Katsu see teha endal olemine nii mugavaks kui võimalik ja teiste lastega rääkida beebi juurest. Muidugi on hea, kui keegi teine täiskasvanu (isa, vanaema) tegutseb ka suuremate lastega niipalju kui võimalik. Kui ise tahad natukeseks ajakski päris üksi olla – siis las keegi teine täiskasvanu kiigutab ajutiselt beebit ja “põgene” kasvõi paarikümneks minutiks kodust minema ja siis tuled natuke värskema jälle tagasi.

Ei mingeid süümekaid! Sinul ja beebil läheb ju tegelikult väga hästi! Su beebi teeb püüdlikult oma rasket imemise tööd ja kasvab hästi. Küll ta mõne aja pärast on järgmises eluetapis ja aega rohkem.

+2
0
Please wait...
To report this post you need to login first.