Esileht Pereelu ja suhted Kas lasete lapsel/lastel neid teenindada. Vastus teemale: Kas lasete lapsel/lastel neid teenindada.

Postitas:

Kuidas teemaalgataja saamatu on? Ei mõista. Tal on tänu ühisele beebile kõige suurem õigus ülalpidamist ja katust saada, seda nii endale kui ka beebile. Kaakao ei ole ole vältimatu vajadus ja võimalik, et selles peres tuleb kaakao joomine aastateks edasi lükata.

Ei ole tal mingit õigust mehe vanematelt peavarju ega ülalpidamist saada. Enne lapse saamist võiks endale kodu hankida. Eriti tore on hammustada seda kätt, mis toidab, ehk siis kritiseerida mehe vanemaid, kes teda ülal peavad. Beebi ei ole mingi õigustus ise rumalalt käituda.

Üldiselt peres hoolitsetakse üksteise eest. Peres armastatakse ja toetatakse üksteist. Mingi kakaokeetmine on ainult üks näide. Kõigest muust, mis seal peres toimub, me ei tea. Teame ainult hormoonimöllus teemaalgataja halvustavat arvamust, mitte reaalsust.

Mina ei arva, et teismelised tuleks igasuguselt hoolitsuselt maha võtta, ainult siis saavad neist iseseisvad täiskasvanud. Mina vabalt hoolitsesin oma poegade eest ka siis, kui nad teismelised olid ja isegi nüüd, kui noorte eraldielavate täiskasvnautena külaa käivad. Ja nemad hoolitsesid minu eest ka. See käis meil vastastikku. Aga mingi suvaline tibi oleks võinud seda kõrvalt vaadates tõesti üllatuda, et mis mõttes ma hakkan õhtul hilja pannkooke tegema, kui teismeline küsis. Aga vahel hakaksin jah, sest tahtsin ja tundus sel hetkel hea mõte. Väga iseseisvad ja tublid ja hooliva täiskasvand kasvasid neist.

+7
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 19.10 15:59; 19.10 17:13; 19.10 21:34; 20.10 10:00;
To report this post you need to login first.