Esileht Väikelaps Agressiivne laps lasteaias Vastus teemale: Agressiivne laps lasteaias

Postitas:

omal ajal saadeti sellised lapsed koolist küll vähemalt niiöelda ekspertiisi ja siis juba hinnati millisesse kooli edasi. Ehk on tänapäeval ka see alles, ei tea. Nii mõnigi läks Kaagverre või mõnda seda stiili kooli.

Teemaalgatus on siiski lasteaiast ja ilmselt sõimerühmast. Kas veidi vara veel pole last Kaagverre või Puiatusse saata?

Üsna hirmus on lugeda mismoodi siin täiskasvanud naised ja emad ühe inimese hinnangu põhjal võõrale lapsele diagnoose külge poogivad, teadmata sealjuures, milline inimene teemaalgataja ise on.

Kõik algabki sõimerühmas. Need kiusajad on tavaliselt vanemad ja suuremad lapsed rühmas. Need kolmesed 1,5 seas. Tunnevad oma üleolekut lihtsalt ja vanemad ei usu ega reageeri kui õpetaja kurdab. Paljud õpetajad on loobunud kurtmisest, sest rühmast välja visata pole sellist võimalik nagunii. On võimalik vist luua erirühm sellistele, kuid selleks peab vist mitu sellist last olema. Minu lapse rühmas on samasugune agressiivne laps ja temaga ei taheta seetõttu ka mängida. Minu laps ammu tõrjub teda. See agressiivne aga jõuga trügib teiste mängudesse, võtab ära teiste isiklikke mänguasju ja lööb, tõukab, küünistab, viskab asju teiste pihta ja pidevalt tormab ringi ja kisab. Aeg on näidanud, et see laps pole oma käitumist muutnud, ainult hullemaks on läinud. Seega ei saa öelda, et vara. Seda trianglit oleme näinud 3a. Mul oleks päris piinlik, kui mu laps niimoodi märatseks.

+3
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 29.11 20:59; 29.11 21:51; 30.11 09:15; 30.11 09:57; 01.12 19:50;
To report this post you need to login first.