Esileht Kodunurk Kuidas keeta korralikku puljongit ja teha pasteeti? Vastus teemale: Kuidas keeta korralikku puljongit ja teha pasteeti?

Postitas:
Kägu

Praadimine annab just maitset juurde, ma küll mikrokeedumaksapasteeti ei taha, sa pole vist korralikku pasteeti saanudki. Isegi värv pole sellisel pasteedil ju õige, maitsest ei hakka rääkimagi.

Porru roheline osa on vabalt söödav (ja lingil pole kusagil öeldud, et see pole söödav, vaid et seda tavaliselt söögiks ei kasutata), lihtsalt vintskem kui pehme valge osa. Mul lähevad sellised asjad puljongisse- sibulaotsad, peterselli-salvei-tillivarred, porgandikoored, sibul koos kollaste koortega (kõige pealmise mullase võtan ainult ära) jms. Raisku ei lähe midagi, MKR ma seda õppisingi, et toppige kõik köögiviljajäägid puljongisse, isegi ananassikoored topiti sinna, sööjad mõmisevad ja kiidavad. Ainult kapsalisi ei tohtivat panna, annab kibeda maitse.

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt