Esileht Väikelaps Laste asjade loata pildistamine. Vastus teemale: Laste asjade loata pildistamine.

Postitas:

Minu laps ei käi ka lasteaias. Võtsin ta ära sel põhjusel, et tema oli nonstop haige ja mina olin nonstop haige ja kuna meil on olemas pensionärist vanaema, kes saab last hoida sel ajal kui mina tööd teen (ma teen suurema osa asju kodust nagunii), siis võtsingi lasteaiast ära. Lasteaed ei ole Eestis kohustuslik ja kuna see on ka tasuline asutus, siis seda ei saa kohustuslikuks teha. Mulle ei ole küll keegi lastekaitset peale saatnud sellepärast, et laps lasteaias ei käi. Teemaalgataja, sul peavad olema ikka mingid muud põhjused seal, miks naabrid lastekaitset kutsuvad ja miks lastekaitse mingeid ettekirjutusi teeb. Su lapsed on ilmselt väga vaestes tingimustes ja haigused on pigem sellest tingitud, et raha pole, tuba külm, toit vale, riided viledad. Kõht võib ju isegi täis olla, aga kui toit on ühekülgne siis tulevad ikkagi haigused kimbutama.

Hullude naabritega olen minagi kokku puutunud, tõesti on selliseid, kes lülitavad kortermajas naabritel elektrit välja ja kujutavad endale ette, et keegi trambib ülakorrusel, kuigi kedagi pole koduski. AGA kui lastekaitse tuleb, siis see ametnik peaks ju ikka aru saama, kas teda on kutsutud välja põhjusega või on naaber hull ja teeb valeväljakutset.

P.S. Mina oma lapse panin käima huviringi ja eelkooli, et saaks teiste omavanustega ka suhelda ja koos õppida. laps ikka räägib seal, et ta ei käi lasteaias, keegi ei ole selle peale veel erutunud, et kuidas nii saab. Nii et kindlasti ei saa lastekaitse põhjus olla selles, et sa nad lasteiast ära võtsid.

+11
0
Please wait...
To report this post you need to login first.