Esileht Väikelaps Esimesed jalanõud Vastus teemale: Esimesed jalanõud

Postitas:

Ei ole korralikud sandaalid lapsele kahjulikud. Kahjulik on lasta last joosta pehmetes jalatsites. Meil põrandad külmad seega paljajalu ei saanud joosta ja libe ka, suvel õues olid paljajalu. Tita jalg peab olema toestatud, kindlasti ei sobi pehmed nässakad jalanõud. Paljajalu muidugi kasulik aga nagu juba ütlesin, et polnud meil mõeldav eriti.

Miuu lapsed on täna teismelised ja praegu armastavd tossudega ringi käia. Soovitan, neile ikka kingi, tossudega jalg vajub inetult laiaks ja hiljem raske korraliku naiseliku kinga jalga panna. Laste ja noorte kingad peavad olema korralikud nahast.

Mis mõttes jalg vajub inetult laiaks? Kõik sportlased on siis lampjalgsed või? Ja miks peaks noor inimene üldse toppima om jalga mingisse kitsasse naistekinga? Las ostab paraja suuruse, mis ei pigista ja kuhu pole probleemi jalga sisse panna. Kõige hullemini rikuvadki jalgu naiste kontsakingad, eriti kui on kitsaste ninade mood.

Ja mina olen kuulnud, et nüüdsel ajal on arstidel just seisukoht, et pigem peaksid lapsed võimalikult palju saama käia paljajalu, et jalg saaks liikuda ja areneda. Neid kinnise kannatagusega toetavaid sandaale soovitatakse küll algul lasteaeda tõepoolest.

+2
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 06.01 14:09; 06.01 16:34; 07.01 11:45;
To report this post you need to login first.