Esileht Väikelaps Laste asjade loata pildistamine. Vastus teemale: Laste asjade loata pildistamine.

Postitas:

Minu jaoks tõsine teema, kus naeruväärset pole midagi, igasugu halbu inimesi ja kaebajaid on olemas. Tean, sest olen töötanud lasteaednikuna, ka mul oli kolleeg, kelle jaoks olid põhjused vanemate lastekaitsesse andmiseks juba need, kui vend kandis vanema õe riideid (mõni kollane, mõni sukapüks lilleline, vanamoodne või kulunud), samuti kui laps kandis veidi väikeseks jäänud riideid, plekkidest rääkimata. Ei vastanud “euronormidele.” Noris vaesemate perede kallal eriti ning üksikvanemate ja rääkis selja taga. Mul õnnestus selle pahatahtliku inimese hoogu pidurdada ja paljud pered ei tea siiani, mis oht neil kuklas oli.
Süsteemis on palju vigu ka Eestis ning paraku olete hammasrataste vahele jäänud. Siin tuleb suu lahti teha ja jõuliselt oma pere ning lapsi kaitsta. Siin argumenteerid ju ilusti, nii räägi ka lastekaitsega või vaheta kiiremas korras KOV ja kolige minema.
Seda usun samuti, et igasugu lolle naabreid on, teie jäite ette laste pärast, vanapaaril lülitasid elektri välja, meil tuttaval torkis ülemine naaber lapse jalgratta kummid läbi.
Sellise maailmapildi tagaajamisega jõutakse ka Eestis varsti sinna, et lihtsad inimesed ei tohigi enam lapsi saada, kõik olgu euronormidele vastav või lõhnaku raha järele. Minu jaoks, kes ma aastakümme lastega töötanud olen, on oht lastele hoopis liigne materiaalsus, kila-kola, hõivatud vanemad ja üle võlli peetud, võistlevad sünnipäevapeod.
Mis mind hämmastab, on need südametud norijad siin teemas, karmat teile ja sama kohtlemist murede korral!
Teemaalgataja ole tugev ja seisa enda pere eest!

+9
-9
Please wait...
To report this post you need to login first.