Esileht Rasestumine ja lapse ootamine ov test pos, hcg test…? Vastus teemale: ov test pos, hcg test…?

Postitas:

Tere! Mul kahjuks rasedus katkes (novenbris) 6+4.

Diagnoos PCOS, ov toimub vaid rohtude abil, mehel kõik ok.

Inovot (1tbl päevas) infolic (1-2pk päevas) soovitas arst. Ehk siis arst soovitas 2 pk aga ma umbes üle päeva unustan seda õhtul juua. ????

Ma usun, et inovo ja infolic mul just aitavadki. Sõin 6kuud letrozoli – tulemus 0. Siis arst soovitas neid juurde võtta ja ülejärgmine tsükkel sain kohe triibud. Kahjuks see rasedus peetus (juunis) ja tehti puhastus. Enesetunde kohta muutusi vist pole tähendanud. Olen neid varsti juba aasta tarbinud. Võibolla ei osanud sel ajal sellele tähelepanu pöörata.

Ehk siis 2 rasedust tekkinud peale nende tarvitamist -hea seegi, et mu keha saab aru, mis ma temast tahan.

Peale katkemist kirjutas arst välja metformini, mida võtan 3x päevas. Sain 5p tagasi elu esimese selgelt positiivse ov testi (mõlemad triibud olid võrdselt tumedad). Varem oli nii, et nibin nabin, kas on ikka sama tume. Loodan, et see tablett viib võiduka lõpuni ????

Piripiiga

Kas tohib küsida kui vana Sa oled ja kaua oled triipe kokku püüdnud? ???? Olen ise ka PCO-ga hädas ja eelmisest kuust hakkasin ka võtma letrozoli+duph ja juba 2,5 kuud olen joonud ka Inofolicut 2 pakki päevas. Mõtlesin, et kumb see siis etem on, kas Inofolic või Inovo või mõlemad korraga. Pm sama asi, ainult ühele lisatud kroom jms. Kas oled normkaalus pcosikas muidu? Ja kas Ovitrellet ei kasutanud kordagi? Metforalit võtan ma ise ka aga 2tbl päevas.

Anna kindlasti teada, kuidas Sul see kuu läks, loen suure huviga. Annab mulle ka rohkem lootust ja ehk tellin siis isegi selle Inovo ära lõpuks. ????

Hei—hei! Ma olen 3 kuu pärast 31. Ja triipe püüdnud 2a10k.

Ma ise tarvitan neid mõlemaid aga sain positiivse ov testi ka ainult infolicuga aga kuna arst soovitas mõlemat siis peale esimest peetumist olen korralik olnud.

Võib vist öelda, et kaalu võiks vähem olla aga KMI järgi kõik ok – 176cm/71kg.

Ovitrellega sain teise raseduse, mis katkes. Aga elan saarel ja ilmselt sellepärast arst seda rohkem kirjutanud pole, et pole vastuvõtus enne ov-d käinud, et ta saaks seda tuvastada ja süsti määrata.

Kuidas sul endal? Kaua proovinud? Kas on õnnestunud rasedust saada? Kas kaal ok? Ovitrellet oled proovinud? Kui vana oled? Kus arstil käid?

Piripiiga

Proovinud oleme 4 aastat, mille sisse jäänud 1 peetumine ja 3 IVF-i. Kuna Letrosoliga läheb alles teine kuu, siis ovitrellet ei ole veel määratud aga ehk millalgi arst lisab selle ka, kui ainult letrosoliga ei õnnestu. Vanuseks 26 pikkus 169 ja kaal 72kg kuna IVFiga võtsin 6kg aastaga juurde siis nüüd üritan uuesti kaalu 63 – 65le saada. 🙂

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 10.01 12:10; 10.01 18:31; 13.01 19:54; 13.01 22:39;
To report this post you need to login first.