Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdmise edasilükkamine Vastus teemale: Triibupüüdmise edasilükkamine

Postitas:

Ei peagi ju sünnitama ühe aasta sees 2 last, miks selline äärmuslik näide? Kui laste vanusevahe peab olema alla 2.5 a, siis saab sünnitada ka nii, et sünnituste vahele jääb 2-2.5 a.
Imetamine ei ole muide rasestumisvastane vahend, enamus naistel taastuvad imetamise ajal päevad ja ka viljakus.
Selle 2.5 a põhjus on ikkagi see, et ei jäädaks koju passima. Nii palju kui inimesi, nii palju ka eelistusi, aga pole võimalik võtta arvesse kõiki soove lihtsalt, et kes tahab, et lastel oleks kindlasti 3 aastat vähemalt vahet jne. Sellisel juhul on alati võimalus minna lapse 1.5 a saades uuesti tööle.
Ma saan aru üksikisiku tasandi traagikast, kui juhtub, et lapse sünd jääb ebasoodsasse aega, aga üldiselt on Eestis ikkagi süsteem väga hea.
Kas tegemist on planeerimata rasedusega või ei teadnud uut süsteemi lihtsalt?

kas sa saad aru, et see vananaistejutt on ka kusagilt pärit? sellel on REAALNE ALUS: on päris palju naisi, kelle viljakus ei taastu enne imetamise lõpetamist ning seega 2,5 a vahe, mis seadusandja poolt on laste väikese vahega saamiseks ette nähtud, POLE LIHTSALT VÕIMALIK?
PS! äärmuslik näide “ühe aasta sees kaks last” on just välja toodud kui näide eriti võimsast viljastumisvõimest, mis enamuse jaoks on välistatud.

0
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 15.01 18:39; 17.01 04:17;
To report this post you need to login first.