Esileht Pereelu ja suhted Ei taha mehe nime. Draama Vastus teemale: Ei taha mehe nime. Draama

Postitas:

Kunagi aastaid tagasi ta reaalselt viskas mind oma kodust välja, sest ütlesin, et ei mina ega mu lapsed ei ole mingisugused asjad kelle ülesanne on kellegi nime päästa. Me oleme inimesed. Tänaseks aga kannab siiski laps mehe nime.

Kas endiselt elate ämma kodus? Ämm paras hulluke siis. Kas saab valetada, et okei võtad mehe nime ja hiljem ütled, et pole aega/raha olnud dokumente vahetada või nõuab abielutunnistust näha?

Minul selline asi, et perenimi on haruldane ja tahaks ka, et edasi kanduks. Armsamaga arutasime põgusalt, et tahaks, et mees minu nime võtaks. Tema kompromiss oli, et teha mulle liitnimi. Meie nimed sobivad koos kokku ning mulle see liitnime asi isegi sobiks ja meeldiks kui osake mehe nimest mul ka oleks aga mõtlen, et kuidas see liitnimi lastele edasi toimib? Pakun, et tulevikus tahavad nad neist siiski ühe nime valida ja sellega jätkata ja siis kaob liitnimel kogu mõte. Miks mitte kohe minu nimega? Mehe nimi on nii levinud, isegi nimekaime mitu mitmel pereliikmel. Väga tüütu ning ebapraktiline.
Kui ma mehe nime võtaks, oleks minulgi nimekaim olemas. Kas on kellelgi kogemusi liitnimega, et olete oma vanematelt liitnime saanud või lastele liitnime andnud, kes nüüd ise täiskasvanud?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 18.01 22:30; 18.01 23:24; 19.01 10:17;
To report this post you need to login first.