Esileht Pereelu ja suhted Kui naine joob.Kas on paranemise kogemust jagada? Vastus teemale: Kui naine joob.Kas on paranemise kogemust jagada?

Postitas:

Perearsti juurde olen pöördunud. Sain selle peale antidepressandid ja soovituse mitte üle mõelda. Ainus antidepressantide positiivne külg minu puhul oli ilmselt see, et ma lihtsalt olin 24/7 nii väsinud, et ma reaalselt poleks jõudnud isegi veinipudelit lahti korkida.. Mingit muud abi kahjuks ei saanud, sest öledigi otse- asi ei ole alkoholis, saad ju kõigega hakkama selle kõrvalt. Aga ei kujuta ette kaua ma saan veel. Püüan hakata otsima abi ilma perearsti sekkumiseta. Aga tõesti see valehäbi on õige märkus, ma lihtsalt ei tunne ennast nii, et see välja öelda. Ja hetkel veel ei saa võõras mulle otsa vaadates ka aru, et alkohol ongi minu parim sõber.. seega jah, ilmselt just see esimene samm vajab kokku võtmist. Siiani ma pigem ju keskendun sellele, et keegi ei saaks aru ja nüüd järsku pean ise enda sõnadega tunnistama risti vastupidist.

Aga siis Wismarisse.
Ja mis jutt see on, et AD väsitab? Ei väsita. Või jõid AD võtmise ajal ikka tavalisel määral? Vat SEE komplekt väsitab küll. AD võtmise ajal ei tohi alkoholi tarbida, vähemalt mitte suurel hulgal. Minu arust on see väga hea viis maha jätmiseks – võtad mingit rohtu, mis välistab alkoholi.
Mina jätsin näiteks niimoodi suitsetamise maha – jäin rasedaks ja päevapealt jätsin. Põhjust, motivatsiooni on vaja.

+2
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 19.01 00:12; 19.01 00:26; 10.02 00:05; 10.02 02:18; 10.02 18:12; 10.02 23:14;
To report this post you need to login first.