Esileht Pereelu ja suhted Ei suuda suhelda naisega, kes lõi mehe üle rasedalt naiselt. Vastus teemale: Ei suuda suhelda naisega, kes lõi mehe üle rasedalt naiselt.

Postitas:

Ja nüüd terrorist- mehe emal oli sünnipäev, juubel. Olid kutsutud nii uus naine kui mehe lapsed. Koguneti vanaema koju, et edasi peopaika minna ja lapsed teatasid uuele naisele- SINA sinna ei tule. Ja oligi nii, naine jäi koju, lapsed läksid kaasa.

OK, olukord hoopis teine, kui mina kujutlesin.

Ilmselgelt tõmbas mees kehvad kaardid ja peab nüüd kuidagi toime tulema. Tema lapsed on praegu küll juba pooleldi täiskasvanud, aga ma ei läheks siiski nii kaugele, et süüdistaks neid manipulatsioonis. Nagu ma aru saan, on mees eksist juba aastaid lahus ja suhted on neil pingelised. Lapsed hoiavad paratamatult oma ema poole, lisaks on nad aastaid ema-isa katkist suhet pealt näinud. Nii et nad ei manipuleeri, vaid käituvad nii, nagu neid on õpetatud ja nad on pealt näinud. Kui keegi manipuleerib, (läbi laste) siis pigem eksnaine.

Ja tõepoolest, ühinen su imestusega: mis keelas isal siis oma lapsi korrale kutsumast ja autoriteeti näitamast? Või oleks võinud kohtunikuks olla mehe ema, kelle pidu see ikkagi oli? Nii või naa, eks pidu sai juhtunu tõttu ikka halva maigu juurde. Väga kahju.

+3
0
Please wait...
To report this post you need to login first.